Jump to content

giorgos77

Μέλος
  • Μηνύματα

    38
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    1

Δραστική Δημιουργία

  1. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο OCTAGON SX88 4K UHD   
    Ο δέκτης στο Γερμανικό ebay

  2. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Edision os mini 4k   
    Γιώργο από Linux δέκτες δεν διαθέτω και τις καλύτερες γνώσεις  αλλά σίγουρα κάποιος από δω μέσα που είναι γνώστης του θέματος θα σε βοηθήσει.
  3. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Λογισμικά για δέκτες EDISION   
    Το πρόβλημα οφείλεται στο λογισμικό και πουθενά αλλού...δεν καλύπτει όλες τις  λειτουργικές ανάγκες του δέκτη. Μου έχει συμβεί πίο παλιά  σε άλλον δέκτη και είχα αγανακτήσει μέχρι που βρήκα ένα πιο παλιό λογισμικό και έτσι  έστρωσε ο δέκτης.
  4. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to savvas70 στο Λογισμικά για δέκτες EDISION   
    Να επικοινωνήσεις με την Edision Hellas για να σου στείλουν το κατάλληλο λογισμικό (αν υπάρχει διαθέσιμο) που να ανοίγει και τα ελληνικά κανάλια σε Biss και να μην παρουσιάζει προβλήματα με τις λίστες.
  5. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Λογισμικά για δέκτες EDISION   
    Έχουμε νέες αναβαθμίσεις  για τα HD  κανάλια της  Digea από την γνωστή σελίδα  http://sat-soft.net/ για δέκτες Edision  ΡICCOLLINO S2 (H.265/HEVC)..... PICCOLLINO S2 + T2/C (H.265/HEVC) καθώς και για   ...PICCOLLO S2 + T2/C (H.265/HEVC)
    Piccollino_S2_v.1577.zip
     
    piccollino_S2+T2C_v.1577.zip
     
    piccollo_S2+T2C_v.1577.zip
    Όλες οι αναβαθμίσεις είναι.....φρέσκες  14/2/2022
     
  6. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to Δημητρης στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
    Ναι αυτή η μόνωση που εχει ειναι αντοχής, δεν χαλάει σχεδων ποτέ, ισως ειναι pet δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Αυτου του τύπου τα καλώδια μπαινουν και υπόγεια να σκεφτείς. 
  7. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to Δημητρης στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
    Oτι αφορα τα καλώδια, οντως ειναι κοινά αυτά που εχει βάλει. Ποιο ταλαιπωρημένα βλεπω αυτά που είναι στης εξόδους πάντως προς τον δέκτη, εχει αλλάξει χρώμα. Το καλώδιο που δεν χαλάει ποτέ για εξωτερική χρήση ειναι τύπου PET, το γνωστό μαύρο. Τα κοινά καλώδια με pvc περίβλημα στα 3-4 χρόνια λόγο ηλίου αλλά και βροχής, εχει χαλάσει. 
  8. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
    Ο βυζαρέλης είναι κορυφή στην Θεσσαλονίκη με 3 καταστήματα  ένα στα Διαβατά άλλο ένα στο κέντρο ( στην Πατριάρχη Ιωακείμ) και ένα τρίτο Ανατολικά  ( στην Λεωφ. Καραμανλή).
  9. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
    Να υποθέσω ότι τα εργαλεία τα πήρες από τον Σωκράτη Βυζαρέλη  στα Διαβατά ;
  10. Ευχαριστώ
    giorgos77 got a reaction from ioanis στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
    Εν ολιγης κάνω ταυτόχρονη λήψη 26 δορυφόρων σε τόξο 75 μοιρών από 30 δυτικά μέχρι 45 ανατολικά των περισσοτερων δορυφόρων δηλαδή με πολύ καλά αποτελέσματα.
  11. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
    Tο δικό μου τόξο ξεκινάει από 68,5 ανατολικά και φτάνει μέχρι 45 δυτικά φυσικά  με μοτεράκι....δηλαδή ένα τόξο από 113,5 μοίρες.
  12. Γέλιο
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Wave Frontier T90 mit Upgrade Kit, 20 Satpositionen von 5Grad West bis 52Grad Ost!   
  13. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο My SatWorld !!   
    Sat World
     
    Τοποθέτηση toroidal wave frontier με τέσσερα Quattro lnb για 16 χρήστες με πολυδιακόπτη Lemco.



    Πηγή : Digitaltvinfo
  14. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to ioanis στο Η δική μου εγκατασταση   
    Την είχα δει πριν 8 εως 10 χρόνια μπορεί και λίγο παραπάνω καθόμουν και την χάζεβα...μιλάμε για πολύ σιδερικό ...τι 25 κιλά σίγουρα πολύ παραπάνω με έναν τεράστιο ανακλαστήρα, το μαγαζί βέβαια δεν υπάρχει έχει κλείσει. Γιά να στίσει  κάποιος μια τέτοια κεραία θέλει αρκετό χώρο και εδώ στα κλουβιά που ζούμε αυτό είναι πολυτέλεια....δεν βλέπετε εμένα που το δεύτερο κάτοπτρο το έχω μέσα από το παράθυρο ;
  15. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to tasos.cz στο Βοήθεια για Εύρεση του Δορυφόρου Eutelsat 3b   
    Ο δορυφορος Εutelsat 3b που ψαχνεις  για να δεις τα καναλια της digea ειναι στις 3,1 μοιρες ανατολικα (3.1°E) ενω τα καναλια της Nova που εβλεπες με το κατοπτρο σου ειναι στον δορυφορο Hotbird 13B στις 13 μοιρες ανατολικα  (13 0 ° E).
    Επομενως πρεπει να γυρισεις χειροκινητα το κατοπτρο σου προς τα δεξια (δηλαδη οπως πανε οι δεικτες του ρολογιου) απο την θεση που ειναι  (13 0 ° E) στην θεση  (3.1°E) που ειναι ο ζητουμενος δορυφορος. 
    Αν ειχες πεδιομετρα ητανε παιγνιδακι να βρεις αμεσως  τον Εutelsat 3b. Υποπτευομαι οτι πεδιομετρο δεν εχεις αρα θα βρεις την ζητουμενη θεση μονο με τον δορυφορικο δεκτη.
    Σου συνιστω να παρεις τον δεκτη σου, να πας σε καποιον φιλο που βλεπει την digea στις (3.1°E), να συντονισεις εκει τον δεκτη σου και να φορτωσεις τα καναλια της Digea. Μετα πας στο σπιτι σου στην ταρατσα που εχεις το κατοπτρο μαζι με τον δεκτη και μια μικρη τηλεοραση, συνδεεις το lnb του κατοπτρου στον δεκτη, πατας στον δεκτη ενα καναλη της Digea που εχεις ηδη βρει απο τον φιλο σου και περιστρεφεις σιγα σιγα το κατοπτρο προς τα δεξια μεχρι να παρεις στην οθονη της τηλεορασης το καναλι.
  16. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to tasos.cz στο Η δική μου εγκατασταση   
    Οσο και να εψαξα δεν βρηκα στο Ιντερνετ Τοροινταλ 125. Μαλλον  η Τ125 δεν κατασκευαζεται λογω μεγαλου βαρους, μεγαλου κοστους και για αυτο μικρης ζητησης
  17. Ευχαριστώ
    giorgos77 got a reaction from tasos.cz στο Η δική μου εγκατασταση   
  18. Ευχαριστώ
    Ο giorgos77 αντέδρασε to WebMaster στο Η δική μου εγκατασταση   
    Εχω ανεβάσει προσωρινά το όριο στα 5mb.Μπορείς να ανεβάσεις της φώτο που θες. Στειλε μου ένα pm όταν το κάνεις ώστε να το επαναφέρω. 
  19. Ευχαριστώ
    giorgos77 got a reaction from WebMaster στο Η δική μου εγκατασταση   
×
×
  • Δημιουργία νέου...