Jump to content

Edision os mini 4k

Αξιολογήστε το θέμα


giorgos77

Recommended Posts

Καλησπερα σε όλους. Εχω τον edision primo ip s2 και θα ήθελα να αγοράσω έναν 4k δεκτη και συγκεκριμένα για τον edision os mini 4k. Ο primo που έχω τώρα μπαίνω στο cccam και του βάζω κωδικούς..... Το κόλλημα μου είναι ότι όσα βίντεο και αν έχω δει στο youtube δεν κατάφερα να καταλάβω αν ο. Εdision os mini 4k  έχει το ανάλογο μενου και τόσο ευανάγνωστο με port username password κτλ...... Mπορει κάποιος να μου πει αν το μενού είναι το ίδιο;

20220618_204554.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Γιώργο από Linux δέκτες δεν διαθέτω και τις καλύτερες γνώσεις :angry: αλλά σίγουρα κάποιος από δω μέσα που είναι γνώστης του θέματος θα σε βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

17 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε

 

Ιωάννη με ενδιαφέρει να έχει cccam για να περάσω τους κωδικούς μου όπως στον primo και να δω "πιθανον" και πολλά περισσότερα κανάλια. Απλώς από τα βιντεακια δεν το έχω διαπιστώσει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κοίτα....εγώ έχω τον Edision Piccollino και όπως και συ λες του έχω περάσει cccam και ανοίγουν αρκετά κανάλια ....τον δέκτη σου δεν τον ξέρω αλλά πιθανολογώ ότι κάπου υπάρχει στο μενού η εφαρμογή Net  Client  config και πατώντας την σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις τα  cccam.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Εννοείται ότι απαραίτητη προύπόθεση είναι ότι ο δέκτης πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το ιντερνετ ήτοι ενσύρματα ήτοι ασύρματα .

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...