Jump to content

giorgos77

Μέλος
  • Μηνύματα

    38
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    1

Ο χρήστης giorgos77 κέρδισε τον τελευταίο πόντο στης Φεβρουαρίου 8 2021

Ο χρήστης giorgos77 είχε το περιεχόμενο που άρεσε ποιο πολυ!

Σχετικά με το μέλος giorgos77

  • Γενέθλια 12/10/1977

Όνομα

  • Όνομα
    Γιώργος

Περιοχή

  • Περιοχή
    Σταυρούπολη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1.027 profile views

giorgos77's Achievements

  1. giorgos77

    Edision os mini 4k

    Ιωάννη με ενδιαφέρει να έχει cccam για να περάσω τους κωδικούς μου όπως στον primo και να δω "πιθανον" και πολλά περισσότερα κανάλια. Απλώς από τα βιντεακια δεν το έχω διαπιστώσει αυτό.
  2. giorgos77

    Edision os mini 4k

    Καλησπερα σε όλους. Εχω τον edision primo ip s2 και θα ήθελα να αγοράσω έναν 4k δεκτη και συγκεκριμένα για τον edision os mini 4k. Ο primo που έχω τώρα μπαίνω στο cccam και του βάζω κωδικούς..... Το κόλλημα μου είναι ότι όσα βίντεο και αν έχω δει στο youtube δεν κατάφερα να καταλάβω αν ο. Εdision os mini 4k έχει το ανάλογο μενου και τόσο ευανάγνωστο με port username password κτλ...... Mπορει κάποιος να μου πει αν το μενού είναι το ίδιο;
  3. Οκ για piccollino_S2 και piccollo αλλά για τον edision primo έχουμε τιποτα;
  4. Αν πάω στην edidion στην π μελα θα μου λύσουν το πρόβλημα;
  5. Τα ελληνικά κανάλια τα ανοίγω πολύ εύκολα πατώντας 4 φορές 1 πλήκτρο. Όπως και όλα τα biss κανάλια.
  6. Μπορεί...δεν αποκλειεται. Αν βάλω την 1.04.40 (αυτο νομίζω ήταν το εργοστασιακο λογισμικό) την οποια δεν έχω καταφέρει να βρω μέχρι τώρα το πρόβλημα θα λυθει; Για μένα αυτό είναι ενοχλητικό γιατί μαζεύω σε μια λίστα όλα τα μουσικά πχ κανάλια τα οποία είναι αρκετά απ όλους τους δορυφόρους και ξαφνικά μετά από 2,3 μέρες ανοιγοντας το δεκτή οι λίστες έχουν διαγραφεί. Αντε πάλι απ την αρχή. Επισις δεν παίζει το youtube αν και αυτό δε με απασχολεί.
  7. Το πρόβλημα το είχα και με την 48 και με την 62 με όλα δηλαδή εκτός από το εργοστασιακό το 40 ήταν νομιζω. Πρόβλημα δεν έχω με το δεκτή απλώς χάνονται τα αγαπημένα. Αλλά όταν πειράζεις τον δεκτη έτσι γίνεται.
  8. Ιωάννη καλησπέρα. Έχω τον Εdision primo ip s2 με την 67 αναβάθμιση από το sat soft.net. Κάνω μια λίστα αγαπημένων π.χ μουσικά και αθλητικά κανάλια. Κλείνω το δεκτή και την άλλη μέρα ή μετά από 2 μερες ανοίγοντας τον δεκτη οι λίστες αγαπημένων έχουν χαθεί. Πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα μήπως γνωριζεις;
  9. https://www.radioelektron.gr/el/cnt400-cnt-400-andrew-helium-hnt.html Δεν ξέρω αν είναι pet. Δεν είμαι ειδικός και δε γνωρίζω προδιαγραφές κτλ. Χωρις να είμαι ειδικός από καλώδια τολμάω να πω ότι αυτό είναι κορυφή. Κυριολεκτικά άφθαρτο. Σου λέω για 3η φορά ότι για να το κόψεις με το κοφτακι πρέπει να βαλεις όλη σου τη δύναμη. Το μαγαζί αυτο έχει καλώδια commscope. Και μόνο που κάνει 2,80 ευρο το μέτρο τα λέει όλα. Εγώ το πήρα το 2005 όχι βέβαια απ αυτό το μαγαζί.
  10. Αυτό χρησιμοποιώ εγώ commscope. Του κάπου γράφει 2004 και κάτι άλλα στοιχεία. Δεν ξέρω και αν το βρίσκεις σήμερα. Ο αγωγός είναι τόσο χοντρός που ίσα ίσα χωράει στο lnb.
  11. Αυτό το καλώδιο τύπου PET δεν το γνωρίζω. Γνωριζω Το COMMSCOPE που έχω 17 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Και σου επαναλαμβάνω δεν κόβεται εύκολα!!!
  12. Αυτό το καλώδιο τύπου PET δεν το γνωρίζω. Γνωριζω Το COMMSCOPE που έχω 17 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα. Και σου επαναλαμβάνω δεν κόβεται εύκολα!!!
  13. Εγώ χρησιμοποιώ 23 θέσεις. Τις 9 που μου περισσεύουν τις έχω σημαδεμενες για να ξέρω ποιο είναι το 4.6 το 24 δηλαδη ποιο είναι το 1.7 το 25 δηλαδη και ποιο το 4.8 το 32 δηλαδη. Βέβαια σ αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα μειονέκτημα ότι αν αποφασίσω να κάνω και άλλη επέκταση θα πρέπει να χρησιμοποιήσω μουφα τύπου f.
×
×
  • Δημιουργία νέου...