Jump to content

Recommended Posts

• Μέλος
Δημοσίευσε

Τυχεράκια......ξέχασες τα δύο αυτοκίνητα όμως :classic_biggrin:.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Ναι βεβαιως βεβαιως 2 αυτοκινητα συνολικου κυβισμου 4700cc( 2700cc+2000cc) και 4 ποδηλατα .... ανευ κυβικων :aetsch:

• Μέλος
Δημοσίευσε

Είπαμε....άρχοντας ο Τασούλης.....καλά να είσαι και να τα απολαμβάνεις καλέ μου φίλε.....χαίρομαι :SFGSFGSF:

• Μέλος
Δημοσίευσε

Δε μου λες τον δέκτη πότε τον παραλαμβάνεις  ;

Δημοσίευσε
Στής 17/6/2022 καί ώρα 11:55 ΜΜ, Ο tasos.cz έγραψε

Συμφωνω απολυτως με το Γιαννη. Εαν κατορθωσεις Νεοφυτε να μας "διδαξεις επιτυχως" τα ακαταλαβιστικα για μας σχετικα με το enigma 2 τοτε ισως θα στραφουμε στον δεκτη σου Octagon SF8008 4K Combo που ξερουμε οτι ειναι πολυ καλος δεκτης. Ομως αμφιβαλλω το φροντιστηριο να πετυχει  :classic_biggrin::classic_biggrin::classic_biggrin:

Δυστυχώς, φίλε μου, Αναστάσιε, μόνο από κοντά, μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις!

😏😏😏😏😏

• Μέλος
Δημοσίευσε
4 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε

Δε μου λες τον δέκτη πότε τον παραλαμβάνεις  ;

Μεσα στην εβδομαδα που ερχετε 100% :k05164:

• Μέλος
Δημοσίευσε
3 λεπτά πριν, Ο neoktistos έγραψε

Δυστυχώς, φίλε μου, Αναστάσιε, μόνο από κοντά, μπορώ να σου δώσω να καταλάβεις!

😏😏😏😏😏

Ουτε απο κοντα θα βοηθουσε Νεκταριε το φροντιστηριο:k0562:. Οταν κατι δεν θελεις να το μαθεις δεν το μαθαινεις ποτε :k0561:

• Γέλιο 1
Δημοσίευσε
13 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε

Τρελαθηκα τελειως :bang:. Σκεφτομαι να αγορασω τηλεοραση 4Κ ενω στο σπιτι μου εχω ηδη δυο 55"αρες  τηλεορασεις 4Κ!!! :award::award:
Νομιζα οτι ειναι και οι δυο τηλεορασεις fuell HD (1920χ1080) γιατι δεν χρησιμοποιησα ποτε το 4Κ, κοιτωντας σημερα στα χαρακτηριστικα διαπιστωσα οτι ειναι και οι δυο 4Κ. Μαλιστα και οι δυο τηλεορασεις εχουνε λειτουργικο συστημα Android. :Banane0::Banane0:

Την μια την αγορασα περυσι τον Μαιο σε τιμη προσφορας μολις 7851 Kč (314 ευρω), ειναι μαρκα Star-Light 55SLTA8500USA 4K UHD Android LED TV και ειναι αυτη εδω:  https://edigital.cz/led-televizory/star-light-55slta8500usa-4k-uhd-android-led-tv-p762452
Την τηλεοραση αυτη την εξουσιαζει απολυτα η γυναικα μου :aetsch:.

Για αυτο περυσι τον Σεπτεμβρη αγορασα με τιμη 11490 Kč (460 ευρω) την αλλη 55αρα τηλεοραση 4Κ επισης σε Android, ειναι μαρκα 55" JVC LT-55VA3035 και ειναι αυτη εδω: https://televize.heureka.cz/jvc-lt-55va3035/#specifikace/

Έχουν δορυφορικό δέκτη (οι τηλεοράσεις);

Δημοσίευσε
1 λεπτό πριν, Ο tasos.cz έγραψε

Ουτε απο κοντα θα βοηθουσε Νεκταριε το φροντιστηριο:k0562:. Οταν κατι δεν θελεις να το μαθεις δεν το μαθαινεις ποτε :k0561:

Ε, χμ... "Νεόκτιστος" (κατά κόσμον... Κωνσταντίνος)!

😎😎😎😎😎

• Μέλος
Δημοσίευσε
Μόλις τώρα , Ο neoktistos έγραψε

Ε, χμ... "Νεόκτιστος" (κατά κόσμον... Κωνσταντίνος)!

😎😎😎😎😎

ΟΚ Κωνσταντινε, Κωστα, Κωστακη :action-smiley-069:

• Ταραγμένος 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε
5 λεπτά πριν, Ο neoktistos έγραψε

Απ ότι βλέπω η δεύτερη  ΝΑΙ   πολύ πιθανόν και η πρώτη.

• Μέλος
Δημοσίευσε
6 λεπτά πριν, Ο neoktistos έγραψε

Κωστα η μια η ακριβωτερη τηλεοραση εχει και δορυφορικο δεκτη (εχει τρια τιουνερ, δορυφορικο, καλωδιακο, επιγειο). Η αλλη 4Κ εχει δυο τιουνερ (καλωδιακο και επιγειο DBT2)

• Μέλος
Δημοσίευσε

Σε οσες τηλεορασεις ειχα με δορυφορικο τιουνερ τελικα δεν  χρησιμοποιησα το δορυφορικο τιουνερ σχεδον ποτε για τον λογο οτι δεν μπορουσα εκει να περασω τα μπισκοτα της ERT και της DIGEA

• Μέλος
Δημοσίευσε

Το ίδιο και εγώ.....ποτέ δεν κατάφερα να δω κάτι περισσότερο με τρόπο.....πλάγιο :k05115:

Δημοσίευσε

Τί λογισμικό έχει ο Amiko που αναφέρεις;

Μπορείς να μου γράφεις την έκδοση, όπως την εμφανίζει στον δέκτη;

• Μέλος
Δημοσίευσε

και ομως θυμαμαι στην μια τηλεοραση που ειχα οτι ο δορυφορικος της δεκτης ητανε πολυ καλος, με καλυτερη εικονα στην τηλεοραση παρα μεσα απο τον ΑΜΙΚΟ και μαλιστα ειχε και πιο ευαισθητο τιουνερ, εβγαζε συχνοτητες που δεν τις εβγαζε ο ΑΜΙΚΟ

• Μέλος
Δημοσίευσε

Η ουσία είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη από λογισμικά για τους ΑΜΙΚΟ  και η εταιρία το καθυστερεί  πάρα πολύ να τους υποστηρίξει.

• Μέλος
Δημοσίευσε
3 λεπτά πριν, Ο neoktistos έγραψε

Τί λογισμικό έχει ο Amiko που αναφέρεις;

Μπορείς να μου γράφεις την έκδοση, όπως την εμφανίζει στον δέκτη;

Μιλας για τον ΑΜΙΚΟ 4Κ? Ακομα δεν ηρθε Κωστα ο δεκτης αυτος, οταν ερθει θα αναφερω την εκδοση του λογισμικου του

• Μέλος
Δημοσίευσε
1 λεπτό πριν, Ο ioanis έγραψε

Η ουσία είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη από λογισμικά για τους ΑΜΙΚΟ  και η εταιρία το καθυστερεί  πάρα πολύ να τους υποστηρίξει.

Το κανει για να πουλησει ολα τα μοντελα. Δεν ειναι χαζοι αυτοι εκει στους ΑΜΙΚΟ

• Μέλος
Δημοσίευσε

Η EDISION  είναι πολύ μπροστά .....μέσα σε 5 μέρες έβγαλε λογισμικό και όλοι είναι ευχαριστημένοι .

Δημοσίευσε
25 λεπτά πριν, Ο tasos.cz έγραψε

ΟΚ Κωνσταντινε, Κωστα, Κωστακη :action-smiley-069:

Κωστάκη;

Τώρα νιώθω... "Κλειδωμένος", όπως ο... Σπύρος Παπαδόπουλος στους "Απαράδεκτους", που είχε ψυχικό τραύμα με το... "Μαλάκα"!!!!

😁😁😁😁😁

• Γέλιο 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε

Πιασανε ομως ενα μεγαλο ατου αυτοι εκει στην εταιρια ΑΜΙΚΟ, το οτι σε ολα τα νεωτερα μοντελα της ΑΜΙΚΟ δωσανε το ιδιο τηλεχειριστηριο. Ετσι κρατανε τους παλιους πελατες που συνηθισαν το παλαιοτερο μοντελο ΑΜΙΚΟ και θα προτιμησουνε να πανε παλι σε ΑΜΙΚΟ που το ξερουνε ηδη

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Το ίδιο συμβαίνει και με την Edision  το τηλεχειριστήριο από τον παλιό σου εντίσιον ταιριάζει σε όλα τα νέα μοντέλα.

Δημοσίευσε
2 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε

Η EDISION  είναι πολύ μπροστά .....μέσα σε 5 μέρες έβγαλε λογισμικό και όλοι είναι ευχαριστημένοι .

Είμαι... Λίγο περίεργος με τους δέκτες αυτής της εταιρείας.

Παλαιότερα (πριν καμιά... 15αριά χρόνια περίπου), μου είχε πέσει στα χέρια προσωρινά, ένας (τότε DVB-S με Common Interface) και δεν μου 'χει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.

Τώρα φυσικά θα έχει βελτιωθεί η εταιρεία.

Για να κλείσω το "Off Topic", θυμάμαι έναν "Atom",  που δεν φτάνει ότι "άνοιγε" Γαλλικά (Multivision/TPS) και άλλα,

τ' άνοιγε σε... κλάσμα του δευτερολέπτου!

Πρώτη φορά στην ζωή μου, είχα δει κάτι τέτοιο!

• Μέλος
Δημοσίευσε
6 λεπτά πριν, Ο neoktistos έγραψε

Κωστάκη;

Τώρα νιώθω... "Κλειδωμένος", όπως ο... Σπύρος Παπαδόπουλος στους "Απαράδεκτους", που είχε ψυχικό τραύμα με το... "Μαλάκα"!!!!

😁😁😁😁😁

Ωραιο το ονομα Κωστας, Κωνσταντινος, Κωστακης.:a0210:

Βεβαια μερικοι το καπηλευτηκαν οπως πχ ο παρακατω εικονιζομενος :aetsch:

Σκίτσα: Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

AP_18813568_10153956501458039_3966870970

VP_18740446_1407396222654039_68859086947

• Γέλιο 1

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...