Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε Αφού το enigma2 δεν ανοίγει λέμε....τι να μάθω απο έναν δέκτη που είναι στο σκοτάδι; Tόν AMIKO ίσως και να τον στείλω στην Ελλάδα σε δικό μου άτομο ...αλλά ασε πρώτα να έρθει. Να τον στησεις απο την αρχη βρε σου λεω? Να συνδεσεις τον Pingulux σε δικτυο με τον Η/Υ μεσω του dcc296 και απο το ftp να περασεις στον pingulux νεο enigma2. Βεβαια σου τα λεω θεωρητικα, ποτε δεν το εκανα μια και εγω δεν εχω (για την ωρα τουλαχιστον) ακομη τις γνωσεις του Ε2.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε .... Tόν AMIKO ίσως και να τον στείλω στην Ελλάδα σε δικό μου άτομο ...αλλά ασε πρώτα να έρθει. Να τον στειλεις, να τον στειλεις , ναι, ναι. Και μετα θα σου στειλω εγω τον δικο μου ΜΠΟΥΓΑΓΑΑΑΑΑΑ
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 Στής 17/2/2019 καί ώρα 12:55 ΜΜ, Ο ioanis έγραψε ...Λοιπόν το δικό μου κάτοπτρο έχει ύψος 92 cm x 87 πλάτος και είναι απο αλουμίνιο....ελαφρύ κάτοπτρο για να μην ζορίζεται το μοτερ τό έχω πολλά χρόνια και απο μάρκα .....no name αγνώστου προελεύσεως και κατασκευής. Σε ρωτησα Γιαννακη γιατι σκεφτομαι αντι της 104 χ 97 Gibertini που εχω και που ειναι πιο βαρια, να βαλω σαν δευτερο περιστρεφομενο πιατο ενα αλλο κατοπτρο που εχω, που ειναι σαν το δικο σου 92 χ 87 επισης no name, ειναι ελαφρυ απο αλουμινιο και δεν θα ζορισει το μοτερ. Και εχουμε κατι αερηδες εδω στην βορειοδυτικη Τσεχια κατσε καλα. Μεχρι που φοβαμαι να μην φυγουνε απο τον αερα τα 2 κατοπτρα είτε .... η καμιναδα. Χαχαχα. Το σκεφτομαι σοβαρα να βαλω το 90αρι γιατι εχω επι πλεον εκει στον χωρο μεγαλη στενοτητα μεταξυ καμιναδας-σκεπης-φεγγιτη διπλα στο 70αρι περιστρεφομενο που τωρα δουλευει.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 19, Φεβρουαρίου 2019 Τι 100 ....τι 90 cm η διαφορά είναι μικρή....βάλε το ελαφρύτερο μην τα παιξει και το μοτεράκι .
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Τασούλη ο δέκτης ήρθε είναι εδώ...λογισμικό φοράει το 1.2.54 στείλε μου το 1.2.83 και τα plugin που δουλευεις εσύ.......περιμένω σοφέ ανθρωπε.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε Τασούλη ο δέκτης ήρθε είναι εδώ...λογισμικό φοράει το 1.2.54 στείλε μου το 1.2.83 και τα plugin που δουλευεις εσύ.......περιμένω σοφέ ανθρωπε. Μπραβο νεαρουλη μου, καλοριζικο το πανισχυρο linux μηχανάκι σου, να το χαρεις οσο μπορεις περισσοτερο
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Αυτές τις ημερες εψαχνα να βρω τρόπο πώς μπορω να σώσω τα plugin από το Spark σε ΗDD? Στον AMIKO ALIEN 8900 που έχει Spark έκδοση 1.2.83 διαπίστωσα ότι όταν θέλω να δημιουργήσω ένα εφεδρικό σύστημα στον σκληρό δίσκο, το Spark μου δίνει μόνο αυτές τις τρεις επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στον σκληρό δίσκο: 1. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΟ 2. ΚΑΝΑΛΙΑ 3. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ. Έτσι στην καλύτερη περίπτωση μπορώ να σώσω από τον δέκτη το ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ αλλά όχι τα πρόσθετα (PLUGIN) που έχω περασμένα στον δέκτη.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 πές μου βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω για να δώ Hbbtv λογισμικό πέρασα τελικά το 1.2.83.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Ο ioanis έγραψε πές μου βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω για να δώ Hbbtv λογισμικό πέρασα τελικά το 1.2.83. Μπραβο που περασες το 1.2.83 ειναι το τελευταιο που υπαρχει. Για την υβριδικη δεν εκανα απολυτως τιποτε, απο μονη της μου ανοιξε η ΗΒΒΤV της ΕΡΤ, της (CT) ,της 3sat και σε αλλα καναλια οπου υπαρχει. Οταν εισαι σε καποιο καναλι που εχει ΗΒΒΤV για λιγο στα δεξια εμφανιζεται μια μικρη καρτουλα με μηνυμα (της ΕΡΤ), η κοκκινο ματακι (CT) κλπ και μετα απο λιγο σβηνει. Προτου σβησει πρεπει να πατησεις το κοκκινο πληκτρο στο τηλεκοντρολ. Μηπως δεν προλαβες να δεις το μηνυμα για να πατησεις το κοκκινο πληκτρο? Αν δεν ισχυει αυτο δες στα προσθετα μπας και υπαρχει καποιο plugin για την ΗΒΒΤV που πρεπει να ενεργοποιήσεις. Για να ενεργοποιησεις ενα plugin αρκει να το γυρισεις απο κοκκινο χρωμα (ανενεργο) σε πρασινο χρωμα (ενεργο plugin).
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Θέλω φρέσκα plugin....απο πού θα τα πάρω; ο δέκτης έχει απο τον προκάτοχο του μόνο 4 και για να περάσω και τα μπισκότα θέλω και το αντίστοιχο plugin.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 2 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Θέλω φρέσκα plugin....απο πού θα τα πάρω; ο δέκτης έχει απο τον προκάτοχο του μόνο 4 και για να περάσω και τα μπισκότα θέλω και το αντίστοιχο plugin. Ελα μην φοβασαι κατι θα κανουμε για σενα μικρουλη, αφου ξερεις οτι σου εχω αδυναμια
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Το τηλεχειριστήριο του έκανα ένα καθάρισμα του έβαλα και καινούργιες μπαταρίες και πάει σφαίρα.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Λοιπον βρηκα τον τροπο πως σωζουμε σε HDD τα πολυτιμα plugin του δεκτη ΑΜΙΚΟ ΑΛΙΕΝ σας περιγραφω τον τροπο: ΠΩΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΤΑ PLUGIN του AMIKO ALIEN σε HDD 1. Εγκαταστήστε το προγραμμα dcc στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του dcc, εγώ επέλεξα το dcc2.96. 2. Συνδέστε τον υπολογιστή και τον δέκτη στο δίκτυο και ανοίξτε το πρόγραμμα dcc στον υπολογιστή σας. Αν χρησιμοποιείτε το dcc2.96 μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε name = root και passw = root. Η επιτυχής σύνδεση του δέκτη στον υπολογιστή μέσω του hub εμφανίζεται με πράσινο χρώμα, βλέπε παρακάτω εικόνα . Επίσης θα δείτε κάτω αριστερά το πράσινο τετραγωνάκι FTP και το Telned για επιβεβαίωση ότι ο δέκτης έχει συνδεθεί με επιτυχία με τον υπολογιστή. 3. Κάντε κλικ κάτω αριστερά στην στο FTP και θα δείτε να απεικονίζεται ο δορυφορικός δέκτης στα αριστερά και ο υπολογιστής στα δεξιά. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη μεταφορά αρχείων με τον δέκτη στον υπολογιστή σας. 4. Κάντε κλικ στο φάκελο root όπου θα βρείτε τον φάκελο plugin. Μετά με το δεξί πλήκτρο του ποντικού πάτε στο plugin, κάντε κλικ στο επάνω βέλος στο κέντρο του dcc και τα πρόσθετα plugin θα αρχίσουνε να μεταφέρονται στον υπολογιστή βλέπε εικόνα παρακάτω 5. Με την λήξη της μεταφοράς τα plugin του AMIKΟ ALIEN 8900 έχουνε αποθηκευτεί στον υπολογιστή βλέπε την παρακάτω εικόνα. Τα plugin αυτά μπορείτε να τα πάρετε ανά πάσα στιγμή σε ένα USB stick και να τα ανεβάσετε στον δικό σας δέκτη η σε άλλο AMIKΟ ALIEN.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Τό ήξερα ότι θα βρείς άκρη...εσένα σε τρέμουν οι υπολογιστές είσαι άπεχτος αγόρι μου. Αυτό το αρχείο το θέλω να μου το στείλεις καλέ μου γέροντα. Ααα!! και κάτι ακόμα....αυτή την έργασία σου καλό θα ήταν να την κάνεις απο μόνη της θέμα έτσι ώστε ο κάθε ένας να μπορεί εύκολα να την βρεί.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 . Συνδέστε τον υπολογιστή και τον δέκτη στο δίκτυο και ανοίξτε το πρόγραμμα dcc στον υπολογιστή σας........ Τί εννοείς.....να συνδεθεί ό δέκτης με τον τπολογιστή με ειδικό καλώδιο ; ηή απλά να είναι και τα δύο συνδεδεμένα στο ιντερνετ;
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Ε 3 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Θέλω φρέσκα plugin....απο πού θα τα πάρω; ο δέκτης έχει απο τον προκάτοχο του μόνο 4 και για να περάσω και τα μπισκότα θέλω και το αντίστοιχο plugin. Ελα μικρουλη, σου εστειλα με εμαιλ τα καλυτερα και φρεσκότερα plugin που υπαρχουνε, θα χορτασει το ματι σου .
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Αυριο θα πιάσω δουλειά τωρα η τηλεόραση είναι υπό ...... γυναικοκατάληψη
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Στο ιντερνετ αγορι μου θα ειναι συνδεδεμενοι ο δεκτης και ο Η/Υ κανενα ειδικο καλωδιο δεν χρεαζεσαι Παναγια μου αυτες οι γυναικες τι σου κανουνε. Αφησε στην γυναικα σου την τηλεοραση που βλεπει και κανε μια τηλεοραση δωρο στον εαυτο σου. Εγω στην δικια μου γυναικα την εχω βαλει μια 37αρα τηλεοραση μονο για αυτην στον πανω οροφο και εγω στο κατω οροφο εχω τρεις τηλεορασεις 42, 32 και 24 ιντσες
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Φαντάστηκα ότι τα σύνδεσες με Noul Kabel....αυτό το πρόγραμμα απο που το κατέβασες...... καλέ μου γέροντα;
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ωρα πριν , Ο ioanis έγραψε Φαντάστηκα ότι τα σύνδεσες με Noul Kabel....αυτό το πρόγραμμα απο που το κατέβασες...... καλέ μου γέροντα; Κατεβασε το απο εδω: www.bernyr.de/dcce1/dcc/dcc296.zip Eιναι φοβερο πραγραμματάκι. Για την ακριβεια δεν εγκαθισταται στον Η/Υ αλλα τρεχει κατευθειαν γιατι ειναι αρχειο exe "Τάδε έφη" ο γέροντας του φόρουμ Επεξεργάστηκε 21, Φεβρουαρίου 2019 από tasos.cz
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Τασούλη ο δέκτης ήρθε είναι εδώ...λογισμικό φοράει το 1.2.54 στείλε μου το 1.2.83 και τα plugin που δουλευεις εσύ.......περιμένω σοφέ ανθρωπε. Σου εχω στειλει με εμαιλ οδηγίες απο που να κατεβασεις το 1.2.83. Σου ειπα τοτε οτι ειναι τεραστιο αρχειο δεν μπορει να σταλει με εμαιλ. Λοιπον νεαρουλη αρχιζεις να ξεχνας. Για να ξεχνας τοσο δεν εισαι και τοσο νεαρουλης. Εισαι σαν και μενα ενα νεαρό γερόντι Επεξεργάστηκε 21, Φεβρουαρίου 2019 από tasos.cz
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Λοιπον αναφερω εδω στο νημα σχετικα με την spark version 1.2.83 που ειναι τεραστιο αρχειο 52ΜΒ και δεν μπορει να σταλει με εμαιλ (βλ.συνημμενη φωτο) Μπορεις το spark version 1.2.83 να το κατεβασεις μονος σου απο εδω: https://www.linuxsat-support.com/thread/117913-spark-1-2-83-for-amiko-alien2-7162/ Καταβασε το αρχειο AMIKO_ALIEN2_1.2.83_app βαλτο στο στικακι, πηγαινε στο Μenu-Αναβαθμιση-Αναβαθμιση απο USB, πατα το κοκκινο πληκτρο και θα γινει η αναβαθιση.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Το παραπανω 1.2.83 ειναι για τον ΑΜΙΚΟ ΑLΙΕΝ 2 (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 7162) και δεν ξερω αν ταιριαζει στο ΑΜΙΚΟ ΑLΙΕΝ 8900 (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 7111). Βρηκα αυτην εδω ιστοσελιδα απο που μπορεις να κατεβασεις την 1.2.83 ΑΜΙΚΟ ΑLΙΕΝ 8900 (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 7111). https://digitalne.ellano.sk/forum/amiko-shd-8900-alien/272-amiko-shd-8900-alien-firmware
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 22, Φεβρουαρίου 2019 Super Συντονιστής Δημοσίευσε 22, Φεβρουαρίου 2019 Το έκανα μόνιμο το θέμα παιδια για να ειναι στην κορυφή μια και ειναι χρήσιμο.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 22, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 22, Φεβρουαρίου 2019 6 ωρες πριν , Ο Takis67 έγραψε Το έκανα μόνιμο το θέμα παιδια για να ειναι στην κορυφή μια και ειναι χρήσιμο. Καλα εκανες Δημητρη, αυτο το θεμα εχει πολυ "ψωμι" και θα τραβηξει κοσμο Εγω και ο Γιαννακης για το θεμα αυτο "θα του αλλάξουμε τα φώτα" 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα