Jump to content

Κλείνει το Περιοδικό - site doriforikanea.gr ???

Αξιολογήστε το θέμα


Δημητρης

Recommended Posts

  • Super Συντονιστής

Σήμερα μπήκα για λιγο για κάτι που ήθελα να διαβάσω. Με εκπληξη βλεπω οτι σαν να έχουν παρατήσει το site? Θα κλείσει και το περιοδικό? Βλέπω οτι έχουν να ανεβάσουν ειδήσεις - νεα απο Ιούνιο/19.

Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Έχω να επισκεφτώ  εδώ και κάτι χρόνια  αυτό το site και όντως οι ειδήσεις του είναι αρκετά χρόνια πίσω......δεν ξέρω αν θα πάει για κλείσιμο....ή απλά έχουν ξεμείνει από κόσμο.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ από τότε που αναφέρεται στην περίοδο που κυκλοφόρησε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού, έχω να δω ανανέωση.

Link to comment
Share on other sites

Ήταν το αγαπημένο μου δορυφορικό περιοδικό, και έχω αμέτρητα παλιά του τεύχη από το 2002 και μετά. Είναι αυτό με με έβαλε στον υπέροχο κόσμο της δορυφορικής τηλεόρασης! Δυστυχώς φαίνεται να έχει σταματήσει την κυκλοφορία του. Υπάρχει όμως το περιοδικό ''Ψηφιακή Τηλεόραση'' με το αντίστοιχο σάιτ Digital TV Info.

Επεξεργάστηκε από savvas70
Link to comment
Share on other sites

Αν και υπάρχουν παλαιότερα περιοδικά του χώρου, δεν μπορώ να μην αναφερθώ με... νοσταλγία στο περιοδικό "TVSAT", που έχει αρκετά χρόνια που έπαψε να υφίσταται. Μάλιστα, σ' ένα μεγάλο διαγωνισμό που για δώρα περιείχαν πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων, δορυφορικής λήψης (δορυφορικοί δέκτες, "πιάτα" κ.τ.λ.), είχα κερδίσει την (αχρείαστη κατ' εμέ) μοντούλα Zeta Cam Blue (περιείχε ως δώρο για κάποια χρόνια το... εκπαιδευτικό κανάλι "Full-X").

Επίσης, θυμήθηκα πως, λίγες εβδομάδες πριν πάψει οριστικά την κυκλοφορία του, μου είχαν στείλει μάλιστα και e-mail (είχε προηγηθεί επικοινωνία για κάποιο θέμα) για... ν' αρθρογραφήσω στο περιοδικό και φαίνεται ότι τους είχα κάνει εντύπωση!

Επεξεργάστηκε από neoktistos
Link to comment
Share on other sites

Έχω και πολλά τεύχη του TV SAT από το 2003 και μετά.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έχω (όχι συνεχόμενα) τεύχη του TV SAT, από τον Απρίλιο του 2001!!!

Μάλιστα, στο προηγούμενο τεύχος. που δεν πρόλαβα ν' αγοράσω τότε (Μάρτιος 2001), είχε παρουσίαση ενός δέκτη που πλέον έχω... παροπλισμένο και ήταν ο πρώτος και μοναδικός δορυφορικός δέκτης που απέκτησα σε... δραχμές και αν θυμάμαι καλά, κόστισε 450.000 δρχ!!!

Αναφέρομαι στον Hyudai HSS 1000 IRCI!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Κρίμα που κλείνουν τέτοιου είδους περιοδικά και sites. Kαι σε μένα το πρώτο μου περιοδικό για δορυφορικά ήταν το tvsat, εχω κάποια λίγα τεύχη του. 

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς ένα από τα κακά της διάδοσης του διαδικτύου τα τελευταία χρόνια (ειδικά με τα smartphone) είναι η συρρίκνωση των έντυπων ΜΜΕ, εφημερίδων και περιοδικών..

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...