Jump to content

Στην Πολωνία έχουν απαγορευτεί οι σταθμοί Belarus 24 και Pervyj kanal

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Στα δορυφορικά νέα της Τσεχίας εμφανίστηκε η παρακάτω δορυφορική είδηση που αποδεικνύει το θέατρο του παράλογου που ζούμε με την υστερία και την απαγόρευση του κάθε τι ρωσικού λόγω του πολέμου μεταξύ Ουκρανίας-Ρωσίας που ουσιαστικά είναι αδερφά σλαβικά έθνη συμπεριλαμβανόμενων και των Λευκορώσων.

Στην Πολωνία έχουν απαγορευτεί οι σταθμοί Belarus 24 και Pervyj kanal

q2buJHUB_400x400.jpg

Στην Πολωνία επεκτάθηκε ο κατάλογος και με  άλλα τηλεοπτικά κανάλια που δεν πρέπει να αναμεταδίδονται. Την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022 η πολωνική ρυθμιστική αρχή μέσων ενημέρωσης KRRiT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) έκδωσε ψήφισμα για τη σταδιακή κατάργηση των ρωσικών και λευκορωσικών σταθμών.

Οι σταθμοί Belarus 24 (γνωστό και ως TV Bialorus) και Pervyj kanal (γνωστό και ως Channel 1 Russia, ORT 1) διαγράφηκαν από το Μητρώο Τηλεοπτικών Προγραμμάτων.

Σχετικά με την αφαίρεση των σταθμών από το μητρώο  η Πολωνική ρυθμιστική αρχή δήλωσε ότι τα προγράμματα έχουν διαγραφεί από το μητρώο λόγω δημοσιευμένου περιεχομένου που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και την άμυνα του κράτους! Το KRRiT είχε προηγουμένως απαγορεύσει τη διανομή των RT (Russia Today), RT Documentary, RTR Planeta, Soyuz και Rossija 24.

Πολλά ρωσικά κανάλια, τα οποία είναι πλέον απαγορευμένα στην Πολωνία και την ΕΕ, είναι διαθέσιμα σε ρωσικούς δορυφόρους. Η ποιότητά τους είναι κακή (SD) και η κάλυψη στην Ευρώπη επίσης δεν είναι καλή. Υπενθυμίζετε ότι οι Ρώσοι κατακλύζουν τους ευρωπαϊκούς δορυφόρους με την προπαγάνδα τους εδώ και χρόνια και συνήθως μεταδίδονται FTA. Για πολλά χρόνια κανείς δεν  έδινε σημασία, γιατί το μόνο που είχε σημασία ήταν τα χρήματα!

πηγή: satkurier.pl, παρουσίαση: parabola.cz, επιμέλεια: Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αυτό που γίνεται στην Ουκρανία Τάσο είναι η απόλυτη τρέλα....αδελφοί λαοί να να σκοτώνονται μεταξύ τους :k05115: και όλα αυτά γιατί έτσι αρέσει στους δυτικούς.

Είναι σαν να  έχει εισβάλει η Ελλάδα στην Κυπριακή Δημοκρατία .

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Έτσι ακριβώς ειναι Γιάννη. Βάλανε τους αδερφούς λαούς να σκοτώνεται ενώ κάποιοι άλλοι (βλέπε προς τα Δυτικά) με επικεφαλής τον Πλανητάρχη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Οταν δύο μαλωνουν ο τρίτος γελάει. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αυτό που θέλανε το πέτυχαν. Βγάλανε εκτός τον αγωγό φυσικού αεριού Nord Stream 2 από την Ρωσία που θα πλημμύριζε την Γερμανία και την Ευρώπη με άφθονο φτηνό φυσικό αέριο και έθεσαν εκτός ρινγκ την μεγαλύτερη χώρα του κόσμου. Τώρα αν εμείς εδώ στην Ευρώπη θα πληρώσουμε τα διπλά η και τριπλά λεφτά για θέρμανση του σπιτιού και για καύσιμα στα αυτοκίνητα μας, αυτό κανέναν από τους από πάνω δεν ενδιαφέρει :k05116:

 

 

 

πλανηταρχης.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κάπου Γιάννη η ιστορία θυμίζει το πραξικόπημα της ελληνικής Χούντας στην Κύπρο που άνοιξε την κερκόπορτα στην  Τουρκία...

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...