Jump to content

Νέα μεγάλη επίθεση της ΕΔΠΠΙ σε πειρατικούς IPTV servers

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Νέα μεγάλη επίθεση της ΕΔΠΠΙ σε πειρατικούς IPTV servers

safe_image_php.thumb.jpg.ddf757250159d6488ba4faf2d2bae1e7.jpg

 

Σε εξέλιξη νέα, μεγάλη επίθεση σε παράνομα domain names και portals που αναμεταδίδουν παράνομα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των συνδρομητικών πλατφορμών της Nova και της COSMOTE TV

Νέα, μεγάλη επίθεση σε παράνομα domain names και portals που αναμεταδίδουν παράνομα το τηλεοπτικό πρόγραμμα των συνδρομητικών πλατφορμών της Nova και της COSMOTE TV, βρίσκεται σε εξέλιξη απο την Επιτροπή για τη Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ). Ηδη οι πληροφορίες λένε πως μεγάλοι servers βρίσκονται αυτοί τη στιγμή "κάτω" με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η πρόσβαση σε χιλιάδες χρήστες που παρακολουθούσαν παράνομα συνδρομητικά προγράμματα μεσω των ειδικών αποκωδικοποιητών.

Τα συγκεκριμένα portals/domain names στα οποιά διεκόπη η πρόσβαση, λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο για τη δρομολόγηση του παράνομα αναμεταδιδόμενου προγράμματος και των δεδομένων, μέσω ειδικών διακομιστών δρομολόγησης απευθείας στις προδιαμορφωμένες συσκευές των χρηστών πελατών που έχουν εγγραφεί και καταβάλλουν το αντίστοιχο χρηματικό αντάλλαγμα. Η παραβίαση πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει απευθείας θέαση (video streaming), μέσω ειδικών συσκευών-αποκωδικοποιητών (π.χ android boxes), τις οποίες προμηθεύουν έναντι χρηματικού ανταλλάγματος στους ενδιαφερόμενους χρήστες/πελάτες τους, οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των διαδικτυακών πυλών, συνήθως μέσω ενδιάμεσων μεταπωλητών.

Οι συσκευές αυτές παρέχονται με προεγκατεστημένο λογισμικό και ειδική διαμόρφωση από τους ιδιοκτήτες-διαχειριστές της πύλης, ούτως ώστε συνδεόμενες σε οποιαδήποτε τηλεοπτική συσκευή , να δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη τους να παρακολουθεί χωρίς άδεια από τους τηλ. παρόχους το αναμεταδιδόμενο παράνομα μέσω των αναφερόμενων στην διαδικτυακών πυλών τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών της Nova και της COSMOTE TV.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι από αυτούς έχουν και το θράσος να διαφημίζουν τις παράνομες υπηρεσίες τους και στο facebook... Σε μια τέτοια περίπτωση χτες απάντησα σε κάποιον που ρωτούσε αν έχουν κυπριακό ποδόσφαιρο λέγοντάς του ότι ακόμα και να έχει κυπριακό ή ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό είναι παράνομο και κάποια στιγμή θα διακοπεί. Το καλύτερο θα ήταν να κάμει μια νόμιμη συνδρομή σε πλατφόρμα. Μόλις το είδαν διέγραψαν το σχόλιο μου και με μπλόκαραν από τη σελίδα τους ώστε να μην μπορώ να ξανασχολιάσω...

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Δεν θέλουν ενοχλητικούς τύπους στην παρέα τους  σαν εσένα γιατί τους κάνεις ζημιά. :classic_biggrin:

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...