Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Λόγω του ότι δεν έπαιζε ο ΑΜΙΚΟ 4Κ τα ελληνικά κανάλια στις 39 Ε για αυτό είχα αυτόν τον καινούργιο δέκτη παροπλισμένο στο κουτί του. Τώρα με το αρχείο αναβάθμισης που αναρτησες εδώ στο φόρουμ μας ο ΑΜΙΚΟ 4Κ ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙ. Όλα τα ελληνικά κανάλια κρατικά και αυτά της DIGEA ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣE HD ποιότητα τέλεια. Ο δέκτης είναι ταχύτατος, τα κανάλια τα βρίσκει όλα αμέσως, γενικά είναι ο γνωστός ΑΜΙΚΟ με τις δοκιμασμένες μοναδικές ικανότητες. Και επί πλέον βλέπω μερικά κανάλια , όσα είναι ελεύθερα χωρίς κωδικοποίηση σε τέλεια ποιότητα 4Κ Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Τίποτα......να είσαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Άγια εικόνα σε έκανα φίλε μου. Εισαι ο ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από tasos.cz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Τρελέεεε.......χαίρομαι που χαίρεσαι Ξέρεις Τασούλη αυτό το λογισμικό το έχω κατ,ευθείαν από την πηγή....βλέπε AMIKO HELLAS εταιρεία Σωκράτη Βυζαρέλη Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η δική μου διπλο Πηγή της γνώσης των δορυφορικών δεκτών, πάντα την βρίσκω στο Wupertal της Γερμανιας. Ειναι ο φιλος μου Ιωαννης (ioannis) Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από tasos.cz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε Τρελέεεε.......χαίρομαι που χαίρεσαι Ξέρεις Τασούλη αυτό το λογισμικό το έχω κατ,ευθείαν από την πηγή....βλέπε AMIKO HELLAS εταιρεία Σωκράτη Βυζαρέλη Θεσσαλονίκη. Την αναβαθμιση την κανει ο ιδιος ο Σωκρατης Βυζαρελης? Η εχει δικους του ανθρωπους για αναβαθμισεις? Οπως και να εχει το πραγμα μπραβο στον ανθρωπο αυτον Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ο δεκτης ΑΜΙΚΟ 4Κ επιπλεον ειναι και combo. Θα του συνδεσω και επιγειο σημα DVBT2 για να πιανω και τα τσεχικα επιγεια καναλια Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου 3 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Την αναβαθμιση την κανει ο ιδιος ο Σωκρατης Βυζαρελης? Η εχει δικους του ανθρωπους για αναβαθμισεις? Οπως και να εχει το πραγμα μπραβο στον ανθρωπο αυτον Δεν γνωρίζω ποίος την κάνει εγώ απλά πέρυσι που ήμουν στην Ελλάδα πέρασα από το μαγαζί του που έχει στα Διαβατά και αγόρασα τον δέκτη με την προυπόθεση να μου δώσει και το λογισμικό....και απλά μου το έδωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου 4 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Λόγω του ότι δεν έπαιζε ο ΑΜΙΚΟ 4Κ τα ελληνικά κανάλια στις 39 Ε για αυτό είχα αυτόν τον καινούργιο δέκτη παροπλισμένο στο κουτί του. Τώρα με το αρχείο αναβάθμισης που αναρτησες εδώ στο φόρουμ μας ο ΑΜΙΚΟ 4Κ ΠΕΤΑΕΙΙΙΙΙ. Όλα τα ελληνικά κανάλια κρατικά και αυτά της DIGEA ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΣE HD ποιότητα τέλεια. Ο δέκτης είναι ταχύτατος, τα κανάλια τα βρίσκει όλα αμέσως, γενικά είναι ο γνωστός ΑΜΙΚΟ με τις δοκιμασμένες μοναδικές ικανότητες. Και επί πλέον βλέπω μερικά κανάλια , όσα είναι ελεύθερα χωρίς κωδικοποίηση σε τέλεια ποιότητα 4Κ Απλά σύνδεσε τον δέκτη με το ιντερνετ πέρνα και δοκιμαστική γραμμή cccam ( θα βρείς αν googlareis) και θα δείς να ανοίγουν και κάτι περίεργα κανάλια που είναι για μεγάλα ...παιδιά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το ξερω το μαγαζι του Βυζαρελλη στα Διαβατα, πριν απο πολλα χρονια περασα απο το μαγαζι αυτο. Δηλαδη εχεις και εσυ Γιαννη τον δεκτη ΑΜΙΚΟ 4Κ? Πριν απο λιγο συνδεσα και το επιγειο σημα, οποτε εχω και τα επιγεια τσεχικα + πολωνικα καναλια, μαι και ειμαστε στα συνορα με την Πολωνια. Για τα καναλια για τα ... μεγαλα παιδια δεν με ενδιαφερει, αν θελω τα βλεπω κατευθειαν με την καρτα της Skylink αλλα δεν με ενδιαφερει. Σιγα μην κοιταζω τον αλλον πως γ... ει. Ο ιδιος ειμαι πρωταγωνιστης στο αθλημα φιλε μου Χαχαχα..... Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ναί...αλλά τον έχω αφήσει στην Ελλάδα. Amiko Δορυφορικός Αποκωδικοποιητής Mini Combo 4K UHD DVB-C / DVB-T2 / DVB-S2X σε Μαύρο Χρώμα Επεξεργάστηκε 23 Μαρτίου από ioanis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Μαρτίου Μπραβο, αυτος ειναι ο δεκτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 24 Μαρτίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 24 Μαρτίου Λοιπόν αν περάσεις cccam θα έχεις φως στα παρακάτω κανάλια. Diema Sport HD Diema Sport 2 HD MAX Sport 1 HD MAX Sport 2 HD MAX Sport 3 HD MAX Sport 4 HD όλα είναι στην συχνότητα 12156 Η 30000 με πάρα πολλά αθλητικά δρώμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα