Jump to content

Mηνύσεις για διακοπές ρεύματος και τηλεοπτικού σήματος


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Mηνύσεις για διακοπές ρεύματος και τηλεοπτικού σήματος

21/12/2021

digea150-190.jpg.002999ecb4dd531c55f4ec5a123e6bf4.jpg

Με μηνύσεις σε Digea, ΟΤΕ και ΔΕΔΔΗΕ απαντούν οι δήμοι της Ηπείρου για τις πολυήμερες διακοπές ρεύματος, τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης σε χωριά την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας. «Δεν είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας», δηλώνουν οι δήμαρχοι, που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις για τις συχνές βλάβες στα δίκτυα κοινής ωφελείας, ρεύματος και τηλεπικοινωνιών, αλλά και για το ανύπαρκτο τηλεοπτικό σήμα σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές της Ηπείρου.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Και πολύ καλά θα τους κάνουν... Είναι αδιανόητο να υπάρχουν σπίτια, μέσα στα όρια της χώρας, να μην βλέπουν όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια!!!

Δηλαδή οι εκεί κάτοικοι να πληρώνουν έμμεσα τα ιδιωτικά (και τα κρατικά) και ν' απαιτούν οι... ενημερωτές της Αθήνας, από τους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα επαγγελματικά ή σε συνθήκες διαβίωσης, να προσαρμόζουν την ζωή τους με το "έτσι θέλω"!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Στήν Ήπειρο τα πράγματα είναι δύσκολα....υπάρχουν χωριουδάκια - οικισμοί  μέσα σε ρεματιές και δεν μπορούν να έχουν επαρκή επίγεια λήψη παρά μόνο δορυφορικά....άσε που σε μιά δυνατή μπόρα δεν έχουν ούτε ρεύμα.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Σε ολα υπαρχει λυση. Εκει οπου δεν υπαρχει ηλεκτρικο ρευμα η υπαρχουν πολλες και μεγαλες διακοπες της ΔΕΗ, υπαρχει η λυση μιας μικρης φτηνης φορητης γεννητριας ρευματος. Οπου υπαρχει προβλημα ληψης επιγειου σηματος τηλεορασης υπαρχει η λυση της χρηση των δορυφορικων κατοπτρων απο τις 3,1Ε και 39,0Ε.

gennitria-venzinis-inverter-foriti-1kva-

 

%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%91_125

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Άκυρο αυτό που λές. Δεν μπορεί σε ένα χωριό με 100 σπίτια να έχει ο καθένας μία γεννήτρια ρεύματος φαντάζεσαι τι θα γίνεται ...άλλωστε μιά τέτοια γεννήτρια δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ημέρας σε ρεύμα όταν οι ανάγκες ισχύος  είναι τουλάχιστον 4 με 5  kw. Αυτή η  γεννήτρια είναι καλή για φωτισμό...τηλεόραση όχι για πλυντήριο ...κουζίνα ή θερμοσίφωνο  μια και η μέγιστη ισχύς είναι μόνο 2000W.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Όπως εμείς οφείλουμε να πληρώνουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ στην ώρα του έτσι και η ΔΕΗ οφείλει να παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στον καταναλωτή αδιάκοπα....τι θα πει χιόνισε ...τι θα πει έβρεξε δυνατά ....να φτιάξουν τα δίκτυα έτσι ώστε να μην παθαίνουν βλάβες.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ασυμβιβαστε μαχητικε Γιαννακη :k0562:. 1ον.Μιλησα για προσωρινη λυση και 2ον.Μην ξεχνας οτι η Ελλαδα δεν ειναι Γερμανια :k05111:

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Με κάτι τέτοια Τασούλη μου γίνομαι ......Ταλιμπάν με τους άχρηστους εκεί στην πατρίδα...τι να πω.  35 χρόνια ζω στην Γερμανία και ποτέ δεν είχα διακοπή ρεύματος ή τηλεφώνου. Καλά έκανε ο Δήμος και τους πλάκωσε στις μηνύσεις  μπας και βάλουν λίγο μυαλό.

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...