Jump to content

Στη Nova η Premier League, στην Cosmote TV, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Στη Nova η Premier League, στην Cosmote TV, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΟΦΗ!

22/07/2021

premier-league.thumb.jpg.f3ba43eb070f11d51a9065c3f0f78ab7.jpg

Η  Premier League για 6 χρόνια, από τη σεζόν 2022-23 θα βρίσκεται στη Nova, επιστρέφοντας στην πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης μετά από τουλάχιστον 10 χρόνια. Το 2012 ήταν η χρονιά που το αγγλικό πρωτάθλημα μεταδιδόταν από την Cosmote TV η οποία  θα συνεχίσει  να προβάλει τους αγώνες του και τη νέα σεζόν 2021-22. Όμως η κρίσιμη επιλογή είναι η είσοδος της Cosmote TV στο ελληνικό πρωτάθλημα της SuperLeague για πρώτη φορά στην ιστορία της έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ ενώ ακολουθούν κι άλλες μικρότερες ομάδες.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Καλά το πάει το έργο η nova.

Έτσι όπως το βλέπω, στην Cosmote θα είναι οι αθλητικές διοργανώσεις που μ' ενδιαφέρουν (προσωπική επιλογή), όπως η Super League, το κύπελλο Ελλάδος (αρκεί ν' αναβαθμιστεί η λειτουργία του), το Champions League, Europa League, Europa Conference League και το NBA, καθώς και αν φιλοτιμηθεί να συμπεριλάβει και πάλι τα επαρχιακά κανάλια, πιστεύω πως θα έχει πιάσει το παλμό των προτιμήσεων των περισσοτέρων υποψήφιων (και ήδη...) συνδρομητών.

Εκτός -ίσως- από μερικές διοργανώσεις κυπέλλων (από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία) από τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, δεν μ' ενδιαφέρουν τα εμπορικά πρωταθλήματα (βλ. Premier League, Primera Division, Bundensliga κ.α.).

Δεν καίγομαι δηλαδή να βλέπω τόσο πρωταθλήματα, ενώ συμβιβάζομαι για τα κύπελλα των χωρών που προανέφερα. Είναι στην σκέψη μου να έχω Cosmote, αρκεί να πάρει ολόκληρο το Ελληνικό πρωτάθλημα ή να το μοιράζεται μόνο με την ΕΡΤ ή κάποιο άλλο εθνικής εμβέλειας κανάλι.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...