Jump to content

JoeDer

Μέλος
  • Μηνύματα

    29
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    1

Ο χρήστης JoeDer κέρδισε τον τελευταίο πόντο στης Νοεμβρίου 23 2019

Ο χρήστης JoeDer είχε το περιεχόμενο που άρεσε ποιο πολυ!

Σχετικά με το μέλος JoeDer

  • Γενέθλια 14/08/1978

Όνομα

  • Όνομα
    Γιάννης

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αθήνα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

469 profile views

JoeDer's Achievements

  1. Είναι εύκολο να δεις τα ακριβής χαρακτηριστικά των μνημών που θέλεις να βάλεις και αυτών που υπάρχουν ήδη στο laptop? Τα ενδεχόμενα μπορεί να είναι διαφορετικές συχνότητες (MHz), διαφορετικές τάσεις (Volt), διαφορετικές μπάντες (Dual ή Single band) ή και διαφορετικό Cas Latency.
  2. Μπορεί να κάνει και drop shipping, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι.
  3. Δημήτρη δεν θα κοιτούσα από ebay ή κάποιο άλλο eshop εκτός Ευρώπης γιατί από ότι έχω καταλάβει για να δουλέψει στην Ελλάδα πρέπει να είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αυτό χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Καλά οι τύποι είναι τραγικοί, πρώτη φορά διαβάζω για δώσεις σε επιστροφή χρημάτων.... είναι για γέλια και για κλάματα. Αυτοί πήραν τα χρήματά σου, κάλυψαν κάποιες ανάγκες τους και τώρα δεν έχουν 124 ευρώ να σου επιστρέψουν που εσύ τα πλήρωσες με την μια και θέλουν να λέγονται επαγγελματίες;; Ε λοιπών χαλάλι και το πεντάευρο της αντικαταβολής από τη στιγμή που υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις.
  4. Αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ, δεν εμπιστεύομαι ούτε τον πισινό μου που λέει και ο σοφός λαός.
  5. Κοίτα να δεις σύμπτωση... αυτές τις μέρες κοιτάω κι εγώ για αγορά του εν λόγο modem/router και κοιτάζοντας στο skroutz βλέπω στα αποτελέσματα των καταστημάτων ότι τα πρώτα 4 δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή, δεν μπήκα σε κανένα να ελέγξω τρόπους πληρωμής και δεν πρόκειται να επιλέξω κάποιο από αυτά τα καταστήματα μετά την περιπέτεια του Δημήτρη.
  6. JoeDer

    Worldwide IPTV free channels

    Μια μεγάλη λίστα παγκόσμιου βεληνεκούς για δωρεάν IPTV συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας: https://github.com/iptv-org/iptv Ποιο συγκεκριμένα για την Ελλάδα το λινκ είναι το: https://iptv-org.github.io/iptv/countries/gr.m3u όπου απαριθμεί 61 κανάλια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...