Jump to content

Ζωντανά στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube η αναμέτρηση του του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Ντουμπάι

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

cosmote-tv-1.thumb.jpg.297ad27bd0c4867cfffcc9aa3a191438.jpg

Ζωντανά στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube η αναμέτρηση του του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Ντουμπάι

01/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα ημιτελικά του ATP 500 Dubai Duty Free Tennis Championships προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την νίκη με 7-6 (4), 6-7 (1), 6-1 επί του Χούμπερτ Χούρκατζ. Επόμενος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στα ημιτελικά είναι ο Γάλλος τενίστας, Γκαέλ Μονφίς.Οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά, σήμερα, Παρασκευή 1/3 στις 15:00 ζωντανά και αποκλειστικά στοCOSMOTE SPORT 6HD, ή ζωντανά στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο Youtube, από το παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=AVvti5RQwJA

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Καλος ο νεαρος Τσιτσιπας. Ο διασημος απομαχος τενιστας John McEnroe δηλωσε για τον συμπταριωτη μας οτι ο Τσιτσιπας ειναι το αστερι του μελοντος.

Τελικα διαβαζω οτι ο  Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 6-3, 7-6(5) από τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίςστα προημιτελικά του Sofia Open. Κριμα για τον συμπατριωτη μας.

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Διορθωνω το προηγουμενο μηνυμα μου, η ηττα του Στέφανου Τσιτσιπά  απο τον Γκαέλ Μονφίς  με  1-2   στο Sofia Open   την 8/2/2019 δεν αφορα το τουρνουα του θεματος που μας εφερε ο Γιαννακης και αφορα το τουρνουα Dubai Championship. Στον χθεσινο αγωνα 1/3/2019  στο  τουρνουα Dubai Championship ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικησε τον  Γκαέλ Μονφίς  με  2-1 και ετσι πηρε ρεβανς την προγενεστερης ηττας απο τον Γαλλο.

Αυριο Κυριακη 3/3/2019 στον τελικο του Dubai Championship ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπισει τον  διασημο Ρότζερ Φέντερερ που ητανε για πολλα χρονια το Νο 1 στην Παγκοσμια καταταξη του τενις. Να θυμισω οτι πριν μερικες εβδομαδες στις 20/1/2019 στο 4ο γυρο του Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετρηθηκε με τον Ρότζερ Φέντερερ και τον κερδισε με 3-1  σετ σε συναρπαστικο αγωνα  οπου  αν και έχασε με 7-6 το 1ο σετ, τελικα κέρδισε τα αλλα τρια σετ με 7-6, 7-5, 7-6.

Το 20χρονο Ελληνοπουλο ειναι ηδη στην 12 θεση της Παγκοσμιας καταταξης και προβλεπεται να εχει λαμπρη καριερα. Μαλιστα σε προσφατη συνεντευξη ο Στεφανος αποκαλυψε οτι του εγιναν  προτασεις να αλλαξει υπηκοοτητα εναντι αδρας αμοιβης για να συνεχισει την καρριερα του με ξενη σημαια αλλων κρατων. Μπραβο στο Ελληνοπουλο μας που αρνηθηκε ολες αυτες τις προτασεις και συνεχιζει να δοξαζει τα γαλανολευκα χρωματα της Πατριδα μας.

2019-01-20T104138Z_422116485_UP1EF1K0TPD

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Διορθωνω την θεση του Στεφανου, ειναι στην Νο 10 θεση και αν  κερδισει αυριο τον Φεντερερ θα βρεθει στο Νο 9 της Παγκοσμιας κατάταξης

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Διορθωνω την ειδηση που πηρα απο το CNN Greece. Ο αγωνας μεταδιδεται ΤΩΡΑ , επισης απο το SuperTenis και ο Στεφανος χανει 3-5 στο πρωτο σετ

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Τελικά στον χθεσινό συναρπαστικό τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς  ηττήθηκε απο τον Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ. Ο 36χρονος  Ελβετός "βασιλιάς" διατήρησε τον "θρόνο του" απο την απειλή  του δικου μας 20χρονου παλικαριού.  Ο Στέφανος τωρα ανέβηκε στο Νο 10 στην Παγκόσμία κατάταξη. Χθες ο Στέφανος πάλαιψε και απέδειξε οτι δίκαια αναριχήθηκε στην πρώτη δέκαδα των καλλίτερων παικτών τεννις στον Κόσμο και ότι θα έχει λαμπρό μέλλον. Μπράβο στο Ελληνόπουλο  μας που παλευει και δοξαζει την Πατριδα μας :award:  

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...