Jump to content

COSMOTE TV : προσθέτει το "COSMΟΤΕ SERIES MARATHON HD"

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

COSMOTE TV : προσθέτει το "COSMΟΤΕ SERIES MARATHON HD"

d3338a41e7cd712b9bf43f6e2bcc8167_XL.thumb.jpg.9cc164d4621619a96b322bd7c850a7ea.jpg

Όπως σας είχαμε ήδη πληροφορήσει, ένα ακόμη pop up κανάλι έρχεται σύντομα στην COSMOTE TV.  Το «COSMΟΤΕ SERIES MARATHON HD», είναι κανάλι το οποίο θα προβάλλει ολόκληρους κύκλους σειρών για αδιάκοπη παρακολούθηση . Πρόσβαση στη νέα προσθήκη θα έχουν οι συνδρομητές της πλατφόρμας μέσω ευρυζωνικού δικτύου, δορυφόρου, διαδικτύου και δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Το κανάλι «COSMΟΤΕ SERIES MARATHON HD» , θα εκπέμπει σε 24ώρη βάση, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, για το διάστημα από την 1 η Μαΐου έως και την 31η Μαΐου 2020.

Το πρόγραμα του καναλιού θα περιλαμβάνει ξένες σειρές που μεταδίδονται ήδη από το κανάλι COSMOTE series HD και εκπομπές με backstage υλικό και συνεντεύξεις των συντελεστών των σειρών. Μεταξύ των προγραμμάτων που θα μεταδίδονται περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα: Blood and Treasure, Olivia, Catherine the Great, New Pope S2, Spanish Princess, Orange...New Black S7, Sanditon και άλλες.

Ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη για τους μη υβριδικούς συνδρομητές της COSMOTE TV που δεν έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/30625-cosmote-tv-prosthetei-to-cosmote-series-marathon-hd?fbclid=IwAR2_ZEvLMTCfP7U9k5I85syxyUWZdhzJRm_NW_J0cCUZkYoVaVNNi-cvjac#.XpdYtNjkRXQ.facebook

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...