Jump to content

Πράσινο φως για αυτόνομη εκπομπή σήματος!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

1189326995_-.jpeg.bd6ec00327ed93f96aff8e929fc31b72.jpeg

Πράσινο φως για αυτόνομη εκπομπή σήματος!

20/02/2019

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για τους όρους και της προϋποθέσεις λειτουργίας «Συμπληρωματικών Εγκαταστάσεων Εκπομπής» ψηφιακού σήματος. Πρόκειται για την υλοποίηση της διάταξης που πέρασε τον περασμένο Νοέμβριο, έπειτα από πρωτοβουλία 11 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιφερειακά κανάλια που δεν έχουν σήμα είτε σε χαρακτηριζόμενες «λευκές περιοχές» είτε σε «τυφλά σημεία» του χάρτη συχνοτήτων του 2012.

Ουσιαστικά αφορά τρεις μεγάλες περιφέρειες της χώρας, στη Στερεά Ελλάδα, στις Σέρρες, που σύμφωνα με τον χάρτη ανήκουν στη Θράκη και όχι στην Κεντρική Μακεδονία, και τη Βόρεια Πελοπόννησο. Με τη νέα απόφαση, τα περιφερειακά κανάλια θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν με δικά τους έξοδα συμπληρωματικούς αναμεταδότες και να στέλνουν στο σήμα των καναλιών τους αποκλειστικά στην περιοχή κάλυψης της περιφέρειάς τους. Απαραίτητος όρος, πέρα από τους τεχνικούς όρους, σύμφωνα με την απόφαση Νίκου Παππά, είναι η σύμφωνη γνώμη της Digea, η οποία και έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και διακίνησης του τηλεοπτικού σήματος.

Πηγή Τυπολογίες

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Καλη κινηση. Να βλεπει ο κοσμακης στις περιφερειες τους απροβληματιστα τα τοπικα καναλια

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...