Jump to content

Vodafone TV: Αποζημιώνει τους συνδρομητές που έχασαν το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

79574474555be06a2005a0422c0009f8_XL.thumb.jpg.d0ffad8f2f4589e727485ecd37cdc21c.jpg

Vodafone TV: Αποζημιώνει τους συνδρομητές που έχασαν το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που λαμβάνουν τις τελευταίες ώρες συνδρομητές της Vodafone TV, κάτοχοι των καναλιών Novasports, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια γενναία και αντάξια του μεγέθους της κίνηση, χαρίζοντας τον επόμενο μήνα το πάγιο της IPTV υπηρεσίας Vodafone TV, στους συνδρομητές της που την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισαν πρόβλημα στην παρακολούθηση των καναλιών Novasports 1HD και Novasports 2HD. 

Γράφτηκε από: N.D

Σύμφωνα με ενημέρωση που λαμβάνουν τις τελευταίες ώρες συνδρομητές της Vodafone TV, κάτοχοι των καναλιών Novasports, η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια γενναία και αντάξια του μεγέθους της κίνηση. Αποφασίστηκε τον επόμενο μήνα να κάνει δώρο το πάγιο της IPTV υπηρεσίας Vodafone TV, στους συνδρομητές της που την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισαν πρόβλημα στην παρακολούθηση των καναλιών Novasports 1HD και Novasports 2HD. Συγκεκριμένα η ενημέρωση που λαμβάνουν οι συνδρομητές αναφέρει:

“ΛOΓΩ TEXNIKOY ΠPOBΛHMATOΣ THN KYPIAKH 10/2 ΣTHN YΠHPEΣIA VODAFONE TV ENΔEXETAI NA ANTIMETΩΠIΣATE ΘEMATA ΔIAΘEΣIMOTHTAΣ KAI ΠOIOTHTAΣ ΣTA KANAΛIA NOVASPORTS 1HD & NOVASPORTS 2HD. ZHTAME ΣYΓΓNΩMH ΓIA THN TAΛAIΠΩPIA KAI ΣAΣ KANOYME ΔΩPO TO ΠAΓIO THΣ YΠHPEΣIAΣ VODAFONE TV ΓIA TON EΠOMENO MHNA. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΓIA THN EMΠIΣTOΣYNH.”

Πηγή : digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...