Jump to content

Νέες συμφωνίες Nova με τηλεοπτικά στούντιο

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

MGM.jpeg.775a6b43c805501c12d0b457a37a583b.jpeg

Νέες συμφωνίες Nova με τηλεοπτικά στούντιο

15/02/2019

Ισχυρό μήνυμα στέλνει η Nova με την υπογραφή της αποκλειστικής συνεργασίας με τη Metro Goldwyn Mayer. Η Nova δείχνει, παρά την οικονομική πίεση, τεράστιες αντοχές, έχοντας συμφωνίες με την HBO, την 20th Century Fox Television Distribution και το Discovery.

Η νέα συμφωνία Nova – MGM συμπεριλαμβάνει τη νέα και 25η στη σειρά ταινία του James Bond, μία συμπαραγωγή της ΕΟΝ Productions με την MGM, σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga και πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, καθώς επίσης και όλες τις επίσημες προηγούμενες ταινίες του James Bond. Επιπλέον, η Nova εξασφάλισε τον τρίτο κύκλο της βραβευμένης με Emmy σειράς «The Handmaid’s Tale».

Μέσω της αποκλειστικής συμφωνίας με την 20th Century Fox Television Distribution οι συνδρομητές της Nova παρακολουθούν ταινίες όπως «The Shape of Water» του πολυβραβευμένου Guillermo del Toro και το «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri». Με τη συμφωνία Nova – ΗΒΟ οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τον Απρίλιο το τέλος της δημοφιλούς επικής σειράς «Game of Thrones», μέσα από ένα ειδικό θεματικό κανάλι, το Game of Thrones Channel. Τέλος, η πολυετής συνεργασία με το δίκτυο Discovery περιλαμβάνει τα κανάλια Eurosport1, Eurosport1 HD και Eurosport2, Discovery Channel, Animal Planet και Discovery Showcase HD.

 Πηγή   Τυπολογίες

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...