Jump to content

Αύξηση της θέασης για την Cosmote TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Αύξηση της θέασης για την Cosmote TV

08/04/2020COSMOTE-TV_new-streaming-service.thumb.jpg.bc665d50c9a2e6bedd7f100f966cc6d6.jpg

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η θέαση τηλεοπτικού περιεχομένου από τα ελληνικά νοικοκυριά, κατά την περίοδο παραμονής στο σπίτι για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η τηλεθέαση στα κανάλια της Cosmote  TV τον Μάρτιο ενισχύθηκε σημαντικά, με το Cosmote  History HD (+30%), τα κανάλια Cosmote Cinema HD (+40%), αλλά και τα παιδικά κανάλια της πλατφόρμας (+70%), να σημειώνουν την μεγαλύτερη αύξηση, σε επίπεδο τηλεθέασης.

Αυξημένη ζήτηση έχουν και οι  στις υπηρεσίες on demand θέασης περιεχομένουτης COSMOTE TV, για τις αυξημένες ανάγκες τους σε ψυχαγωγία από το σπίτι. Οι ενοικιάσεις ταινιών, μέσω της υπηρεσίας Movies Club, έχουν διπλασιαστεί, ενώ η θέαση περιεχομένου μέσω της δωρεάν on demand υπηρεσίας COSMOTE TV Plus, όπου οι συνδρομητές μπορούν να βρουν ταινίες, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και πάνω από 90 ολοκληρωμένους κύκλους σειρών (box sets), σημείωσαν άνοδο 70%, μέσα στον Μάρτιο.

Συνολικά, αυτή την περίοδο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας, πραγματοποιούν πάνω από 8 εκατ. ενέργειες/μήνα (ενοικίαση ταινίας, θέαση ταινίας/σειράς, χρήση της υπηρεσίας REPLAY TV για ετεροχρονισμένη θέαση περιεχομένου) μέσω των on demand υπηρεσιών.

http://www.typologies.gr/ayxisi-tis-theasis/

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...