Jump to content

Σέντρα ξανά τον Ιούλιο και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών το σχέδιο της Premier League!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Σέντρα ξανά τον Ιούλιο και αγώνες κεκλεισμένων των θυρών το σχέδιο της Premier League!

 

Οι ιθύνοντες της Premier League επεξεργάζονται ένα σχέδιο για να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο...

c443601414b1bba3b7b876e642e6b737_XL.thumb.jpg.794cb8834bebd8065fe2dd2445cfcfaa.jpg

Η πανδημία του κορωνοϊού προκαλεί αναταράξεις και στο πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων. Στα της Premier League, να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες ημέρες έχει πέσει στο τραπέζι μια σχετικά ακραία πρόταση για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να μην χαθούν έξτρα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Συγκεκριμένα και όπως επισημαίνεται σε άρθρο του football.london, οι ιθύνοντες της διοργανώτριας αρχής επεξεργάζονται ένα σχέδιο για την επανέναρξη της λίγκας τον Ιούλιο. Μάλιστα, αναμένεται να ολοκληρωθεί τον ίδιο μήνα ή το αργότερο σε διάστημα 6 εβδομάδων! Όπως αναφέρεται, το ίδιο σχέδιο περιλαμβάνει αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε ότι η Premier League έχει διακοπεί μέχρι τις 30 Απριλίου. Από ‘κει και πέρα, φαντάζει πολύ πιθανό το σενάριο για κατάργηση διοργανώσεων όπως το League Cup και το EFL Trophy για την επόμενη σεζόν, αφού δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/30373-sentra-ksana-ton-ioylio-kai-agones-kekleismenon-ton-thyron-to-sxedio-tis-premier-league?fbclid=IwAR1vhhYbzKzNmIyLbWt5ch0kVDEj2tYK595JahgHD8XkwRs6Do2SXfN-4QQ

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Τα πάντα για το χρήμα....Εδω ο κόσμος πεθαίνει και καποιοι ανεγκέφαλοι σκέφτονται ακόμα  και αυτή την στιγμη να μην χάσουν μια δραχμή... :default_post_thumbdown:

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ναι σωστά  ......εδώ διαλύεται το σύμπαν και αυτοί τον χαβά τους.:k0503:

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...