Jump to content

Ο Τρωικός Πόλεμος αναβιώνει μέσα από τη νέα σειρά «Ο κόσμος των Ελλήνων», στο COSMOTE HISTORY HD

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

878707161_COSMOTE-HISTORY_---_-logo-.thumb.jpg.3b26f2b74f63d9db362927c8dd0b0fd7.jpg

Ο Τρωικός Πόλεμος αναβιώνει μέσα από τη νέα σειρά «Ο κόσμος των Ελλήνων», στο COSMOTE HISTORY HD

01/02/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τρωικός Πόλεμος, τον οποίο σήμερα θεωρούμε ως απλά έναν μύθο, αλλά για τους αρχαίους Έλληνες πιθανώς να ήταν μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, παρουσιάζεται στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς παραγωγής COSMOTE TV «Ο κόσμος των Ελλήνων», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1/2 στις 22.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

 

Ξεκινώντας από τον Ερρίκο Σλήμαν, το επεισόδιο παρουσιάζει πολλά νέα στοιχεία που έχει φέρει στο φως η έρευνα αρχαιολόγων, ιστορικών και φιλολόγων, συμπληρώνοντας έτσι την υπάρχουσα εικόνα και βοηθώντας στην προσέγγιση του μύθου από άλλες οπτικές γωνίες, που ενδεχομένως να εμπεριέχουν και ιστορικές αλήθειες.

 

Με γυρίσματα σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ιράν, Αίγυπτο, Βουλγαρία, Γερμανία και στα σημαντικότερα αρχαιολογικά αξιοθέατα των χωρών αυτών, αλλά και μέσα από συνεντεύξεις με κορυφαίους αρχαιολόγους, ιστορικούς και ακαδημαϊκούς, τα 12 ωριαία επεισόδια της σειράς επιδιώκουν να παρουσιάσουν τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος των Ελλήνων επηρέασε κι εξακολουθεί να επηρεάζει τις τέχνες, την επιστήμη, την πολιτική, τη φιλοσοφία, ακόμη και την αρχιτεκτονική.

 

Τα επεισόδια θα προβάλλονται σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 18.00, ενώ αμέσως μετά την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, θα είναι διαθέσιμα και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Πηγή Τυπολογίες

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...