Μέλος ioanis Posted 31 January 2019 Μέλος Report Share Posted 31 January 2019 Θέλω να ρωτήσω τον φίλο Κύπρο που έχει μεγάλο κάτοπτρο αν κάνει λήψεις και από την μπάντα C και αν ναί ποιούς δορυφόρους κατεβάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Posted 31 January 2019 Μέλος Report Share Posted 31 January 2019 Ακόμη όχι δεν έχω ασχοληθεί Μπορεί από τον ερχόμενο Απρίλιο να βάλω C-Band LNB στην 3η motorised κεραία μου η οποία θα καλύπτει περισσότερο τους ανατολικούς δορυφόρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Posted 31 January 2019 Author Μέλος Report Share Posted 31 January 2019 ΕΔΩ Η τιμή των C BAND lnbs βλέπω ότι κάποια είναι πανάκριβα και κάποια από Malaysia αρκετά προσιτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Posted 31 January 2019 Μέλος Report Share Posted 31 January 2019 Για μένα αυτό είναι το καλύτερο. (πάντα προσωπική γνώμη )http://www.titaniumsatellite.com/c2wpll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Posted 1 February 2019 Author Μέλος Report Share Posted 1 February 2019 Αυτό μήπως είναι για C και KU BAND ; γιατι ξέρω κάποια απο αυτά τα lnb κατεβάζουν και τίς δύο μπάντες αλλά μάλλον την KU όχι ολόκληρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Posted 1 February 2019 Μέλος Report Share Posted 1 February 2019 1 λεπτό πριν, Ο ioanis έγραψε Αυτό μήπως είναι για C και KU BAND ; γιατι ξέρω κάποια απο αυτά τα lnb κατεβάζουν και τίς δύο μπάντες αλλά μάλλον την KU όχι ολόκληρη. Δεν θα το συνιστούσα Γιάννη γιατί θα έχεις απώλειες πάνω στην Ku Band 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Posted 2 February 2019 Author Μέλος Report Share Posted 2 February 2019 Φαντάζομαι ότι η ελάχιστη διάμετρος για την λήψη της C BAND πρέπει να είναι η 1,20 Μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος GEORGE M. Posted 2 February 2019 Μέλος Report Share Posted 2 February 2019 Σίγουρα θα έχει να κάνει και ο τόπος που μένει ο καθένας. Σε συζητήσεις που έχω δει στα σιτε, κάτοπτρα κάτω από 1.80m δεν προτείνεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Posted 2 February 2019 Author Μέλος Report Share Posted 2 February 2019 58 λεπτά πριν, Ο GEORGE M. έγραψε Σίγουρα θα έχει να κάνει και ο τόπος που μένει ο καθένας. Σε συζητήσεις που έχω δει στα σιτε, κάτοπτρα κάτω από 1.80m δεν προτείνεται . Εννοείται ότι το μέρος που ζεί ο καθένας μας είναι παρα πολύ σημαντικό αφού μπορεί κάποιος να είναι και εκτος δέσμης αλλά όπως λες και εσύ η C BAND θέλει μεγάλα κάτοπτρα και βέβαια C BAND lnb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts