Jump to content

Ζωντανά τηλεοπτικά και διαδικτυακά από το STAR Κ.Ε. οι Χαιρετισμοί και οι θείες Λειτουργίες από τον Μητροπολιτικό ναό Λαμίας


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Ζωντανά τηλεοπτικά και διαδικτυακά από το STAR Κ.Ε. οι Χαιρετισμοί και οι θείες Λειτουργίες από τον Μητροπολιτικό ναό Λαμίας

Γράφτηκε από τον/την Λένα Παρασκευά

Δημιουργήθηκε : 17 Μαρτίου 2020

SIMEON17.thumb.jpg.a8b48e1c91144026458fe530d853b61d.jpg

Το STAR Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με την μητρόπολη Φθιώτιδας θα μεταδίδει θεία λειτουργία και Χαιρετισμούς έως 30 Μαρτίου.

Μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που προβλέπονται για την αντιμετώπιση του Κορωναϊού, θα μεταδίδονται ζωντανά τηλεοπτικά στο κανάλι STAR Κεντρικής Ελλάδας και διαδικτυακά στο https://digitalstar.gr/ οι Χαιρετισμοί και οι Θείες Λειτουργίες από τον Ιερό Μητροπολιτικό ναό της Λαμίας.

Η τηλεοπτική μετάδοση θα πραγματοποιείται τηρώντας όλα τα μέτρα και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην ΚΥΑ της κυβέρνησης.

Η εκκλησία της μητρόπολης θα είναι χωρίς κόσμο, με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, τους απαραίτητους ιερείς και ιεροψάλτες και τους αναγκαίους τεχνικούς του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου θα μεταδίδονται από 18.30 έως 20.15 κάθε Παρασκευή απόγευμα.

Η Θεία λειτουργία τις Κυριακές θα ξεκινά στις 7.30πμ και η λειτουργία της γιορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου την 25η Μαρτίου από 7.30πμ.

https://tvstar.gr/fthiotida-articles/114307-zontana-tileoptika-kai-diadiktyaka-apo-to-star-k-e-oi-xairetismoi-kai-oi-theies-leitourgies-apo-ton-mitropolitiko-nao-lamias

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...