Jump to content

Προσεχώς… διαγωνισμός για το Κύπελλο Ελλάδος, τρεις οι ενδιαφερόμενο

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

b6b3e13b5e092822eac15d7b369e8b44_XL.thumb.jpg.8c09262ef1523bd06e69711d38832e7d.jpg

Προσεχώς… διαγωνισμός για το Κύπελλο Ελλάδος, τρεις οι ενδιαφερόμενοι!

 

Η Cosmote TV, στο τριετές συμβόλαιο, έδωσε στην ΕΠΟ περί τα 8 εκατ. ευρώ.

 

Τις προάλλες από την ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφασίστηκε να κάνει διαγωνισμό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2019-22 για το Κύπελλο Ελλάδος αφού το καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ με την Cosmote TV.

Η Cosmote TV, στο τριετές συμβόλαιο, έδωσε στην ΕΠΟ περί τα 8 εκατ. ευρώ, ήτοι 2,66 εκατ. ανά σεζόν αλλά έλαβε και χορηγικό (συμψηφιστικό) πακέτο 1,3 εκατ. ευρώ.

Η ΕΡΤ είναι έτοιμη όμως να μπει στο… κόλπο και του Κυπέλλου και προσφέρει 2.206.080 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων. Τόσο είναι το… κονδύλι που έχει εγκριθεί (στη Διαύγεια).

Και το Open όμως ενδιαφέρεται πολύ για τη διοργάνωση ώστε να μπει… γερά στα αθλητικά. Το είχε δείξει και πρόσφατα με την απόκτηση των τελικών του Copa Libertadores άλλωστε.

Πηγή : digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κατάλαβα, για μια ακομη φορα η κρατικη τηλεοραση της χωρας μας η ΕΡΤ θα μεινει απεξω γιατι οι ιδιωτες (εν προκειμένω η Cosmote) προσφερουν τα πολλαπλασια. Το ιδιο κακο συμβαινει και με την κρατικη τηλεοραση της Τσεχιας και τις κρατικες τηλεορασεις των αλλων χωρων της Ευρώπης με αποτελεσμα η συντριπτικη πλειοψηφια του λαου να μεινει απεξω. Μονο μια μικρη μεριδα των φιλαθλων σε καθε χωρα απολαμβανει τους αγωνες ποδοσφαιρου, ειναι αυτοι που εχουνε και τα ακουμπανε.

Που ειναι η περιφημη Ευρωπαικη Επιτροπη να επιβαλλει στους μανταρινους του ποδοσφαιρου να επιτρεψουνε την μεταδοση αγωνων απο τις κρατικες τηλεορασεις των χωρων, για να μην στερηθουνε δεκαδες εκατομυρια  φιλαθλων την τηλεθεαση του  αγαπημενου τους αθληματος, του ποδοσφαιρου.

Αποτι βλεπω η ευαισθησια της ΕΕ περιοριζεται μονο στο να επιβαλλει την οδηγια τα ποντικοφαρμακα να μην ειναι τοσο αποτελεσματικα και δραστικα. Κουνια που σας κουναε εσας εκει στην ΕΕ, φυσικα και εσεις ειστε στο χρυσο κολπο των δισεεκατομυριων που τα καρπουνται ολοι οσοι συμμετεχουν στο κυκλωμα του ποδοσφαιρου, μεσα και η ΕΕ. 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...