Jump to content

Έρχεται αύξηση ενοικίου στη Digea!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

3f97478a9aa127d5a5f193a704abd95a_XL.thumb.jpg.43e0b03f09b1c6ff91fc50b309f1436c.jpg

Έρχεται αύξηση ενοικίου στη Digea!

 

 

Υπάρχει, όπως όλα δείχνουν, σοβαρός λόγος που η Digea δεν έχει μπει δυναμικά στην εκπομπή υψηλής ευκρίνειας για τους πελάτες της. Ο λόγος δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το 4ο multiplex που διαθέτει το επινοικίαζε στην ΕΡΤ. Η εταιρεία αναμένει τις κανονιστικές πράξεις του αρμόδιου υπουργείου για τα πρότυπα τεχνολογίας στη μετάβαση του DVB-T2, αλλά και τις νέες αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών για τους ΑΟΤ! Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, η διαβούλευση με τους δυο παρόχους δικτύου για τη 2η Ψηφιακή Μετάβαση θα άρχιζε σε λίγες ημέρες (αρχές Φεβρουαρίου). Με βάση αυτό τον προγραμματισμό, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών-κατά πληροφορίες μας- προτίθεται να προχωρήσει στον προσδιορισμό των Ανώτατων Ορίων (ΑΟΤ) για το ενοίκιο του φάσματος κατά τη Μεταβατική περίοδο-τη μετακίνηση δηλαδή των τηλεοπτικών προγραμμάτων-πελατών της Digea στο φάσμα (κάτω των 700MHz) και το ενοίκιο για το νέο φάσμα κατά την ψηφιακή εκπομπή αποκλειστικά σε HD (μετά το 2021). Ο προσδιορισμός των νέων ΑΟΤ σημαίνει πρακτικά προσδιορισμό επενδύσεων από τη Digea αλλά και των ενοικίων για τους πελάτες της, που θα εκπέμπουν πλέον με νέα ψηφιακή τεχνολογία,  αλλά και από την ΕΡΤ. Όλη αυτή η αναμονή, όπως φαίνεται, έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τήρηση της υποχρέωσης για την ταυτόχρονη εκπομπή του τηλεοπτικού σήματος σε SD και HD, παρά τα όσα λέγονται και υπόσχονται...

Πηγή : digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ!!!. Ηρθε η ωρα της πληρωμής DIGEA. Αυτά που ήξερες όταν εκπαραθύρωνες την ΕΡΤ την εποχή του μαυρου της ΕΡΤ να τα ξεχασεις. ΤΩΡΑ ΠΛΕΡΩΝΕ!!!

9705b23fa9d786e81bf3c544e628db83.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...