Jump to content

Νέες εγκαταστάσεις για την Cosmote TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

cosmote-tv-1.thumb.jpg.ba588b5510f985a8138c6d75ed490703.jpg

Νέες εγκαταστάσεις για την Cosmote TV

21/01/2019

 

Σύγχρονες εγκαταστάσεις αποκτά η Cosmote TV. Η μετακίνηση στο ιδιόκτητο κτήριο του ΟΤΕ δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως η ανακαίνισή του είναι εντυπωσιακή, καθώς θυμίζει γερμανικό ξενοδοχείο πολυτελείας. Το πλέον ενδιαφέρον βήμα του φορέα συνδρομητικής τηλεόρασης είναι πως εισέρχεται στον τομέα της παραγωγής των τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE) μεταφέρεται στη μικρή οθόνη με κύκλο οκτώ επεισοδίων και τίτλο «Έτερος εγώ – Χαμένες Ψυχές». Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην Cosmote TV μέσα στο 2019. Παραγωγός είναι η Cosmote TV και η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία Blonde σε Αττική και Κρήτη. Το σενάριο της σειράς είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Μάνος Βακούσης και ο Πέτρος Λαγούτης.

Πηγή  Τυπολογίες

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...