Jump to content

Digea και Cosmote TV για την καθολική τηλεοπτική κάλυψη

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

 

Digea και Cosmote TV για την καθολική τηλεοπτική κάλυψη

16/01/2019

Έως τις 19 Μαρτίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών, ώστε να λαμβάνουν ψηφιακά το τηλεοπτικό σήμα. Οι δήμοι των απομακρυσμένων περιοχών έχουν ήδη αναρτήσει τη σχετική διαδικασία, που αφορά περίπου μισό εκατομμύριο κατοίκους. Δύο είναι οι εταιρείες που μετέχουν στο επιδοτούμενο από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής πρόγραμμα. Η συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote, που προσφέρει τη λήψη των ελληνικών τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας συν τα περιφερειακά κανάλια των περιοχών αυτών με συμβόλαιο τριών χρόνων, και η Digea, η οποία προσφέρει συμβόλαιο κάλυψης οκτώ χρόνων. Η Digea, που δεν κάλυπτε τις απομακρυσμένες περιοχές έως τώρα, προτίθεται να εγκαταστήσει συμπληρωματικούς αναμεταδότες στις περιοχές αυτές, από τους οποίους θα εκπέμπεται ελεύθερα το σήμα.

Σε αντίθεση με τον ιδιώτη πάροχο δικτύου, η Cosmote θα εγκαταστήσει το δορυφορικό πιάτο ή την ευρυζωνική σύνδεση για τη λήψη των ελεύθερων καναλιών μέσω δορυφόρου ή μέσω διαδικτύου. Η Cosmote έχει το δικαίωμα, σύμφωνα με τον νόμο, να προσφέρει στους κατοίκους και τα δικά της συνδρομητικά πακέτα. Θυμίζουμε ότι το συνολικό κόστος της επιδότησης για την καθολική κάλυψη της χώρας με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα ανέρχεται σε 24 εκατ. ευρώ για τα επόμενα οκτώ χρόνια.

Πηγή :Τυπολογίες

 

COSMOTE-TV-STACKED_BLACK-BACKGROUND-1200x989.png

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...