Jump to content

Οι νέες Smart TV της Samsung θα υποστηρίζουν τα Apple iTunes και AirPlay 2 από την άνοιξη

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

02dbb27b85ba4b37855a83994ac46910_XL.thumb.jpg.e280d9165486fd05f66bde6adcc57d48.jpg

Οι νέες Smart TV της Samsung θα υποστηρίζουν τα Apple iTunes και AirPlay 2 από την άνοιξη

 

 

Οι νέες έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung θα παρέχουν από την άνοιξη υποστήριξη για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές του iTunes καθώς και για Apple AirPlay 2. Θα υπάρξει επίσης υποστήριξη σε τηλεοράσεις Samsung Smart TV του 2018 μέσω ενημέρωσης firmware. Η νέα εφαρμογή iTunes Movies and TV Shows θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε τηλεοράσεις Samsung Smart σε περισσότερες από 100 χώρες. Η υποστήριξη AirPlay 2 θα είναι διαθέσιμη σε τηλεοράσεις Smart της Samsung σε 190 χώρες.

Η νέα εφαρμογή iTunes Movies and TV Shows θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπάρχουσα βιβλιοθήκη του iTunes και την περιήγηση στο iTunes Store. Η εφαρμογή θα λειτουργεί απρόσκοπτα και με τις Smart TV Services της Samsung, όπως το Universal Guide, το New Bixby and Search, για τη δημιουργία μιας αρμονικής εμπειρίας σε όλη την πλατφόρμα της Samsung.

Με το AirPlay 2 οι χρήστες θα μπορούν να αναπαράγουν βίντεο, φωτογραφίες, μουσική ή podcasts από συσκευές Apple απευθείας στις τηλεοράσεις Smart της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων QLED 4K και 8K, των τηλεοράσεων Lifestyle Frame και Serif, καθώς και άλλων μοντέλων Samsung UHD και HD.

πηγή digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...