Jump to content

Τεχνικές οδηγίες. Πώς θα εμφανιστεί το Mega στην τηλεόρασή σου


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Τεχνικές οδηγίες. Πώς θα εμφανιστεί το Mega στην τηλεόρασή σου

d0cafeb661ccd81d57c34d635e8c827b_XL.thumb.jpg.d7b5a7c4150ba8576ddad997843c5747.jpg

Η τηλεοπτική σκακιέρα αλλάζει. Η είσοδος του MEGA μετά από πολύμηνη αναμονή είναι γεγονός και φυσικά οι τηλεοπτικές ισορροπίες θα υποστούν σημαντικές αναταράξεις. Ενας δυνατός παίκτης επιστρέφει -και μάλιστα ανανεωμένος- με πολλούς άσους κρυμμένους στο μανίκι, οι οποίοι θα αποκαλύπτονται αργά αλλά σταθερά και με νέο σύνθημα το «MEGA όπως πάντα». Τελευταίες πινελιές, τελευταία δοκιμαστικά και η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή αρχίζει.

Το MEGA, από τις 17 Φεβρουαρίου, παίρνει τη θέση του στις οθόνες και το μόνο που θα χρειαστεί να γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα είναι να συντονιστούμε σωστά.

Πώς; Κάνοντας επανασυντονισμό των συχνοτήτων των καναλιών για να μπει ο σταθμός στο μενού του τηλεκοντρόλ.

Στην περίπτωση που οι τηλεθεατές έχουν smart TV, η διαδικασία θα γίνει αυτόματα: το MEGA θα εντοπιστεί στο μενού των καναλιών και το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να το αποθηκεύσουν σε μια συγκεκριμένη θέση στο τηλεκοντρόλ. Γι’ αυτή τη διαδικασία η DIGEA θα εκπέμψει τις επόμενες μέρες μια κάρτα με το λογότυπο του MEGA για να μπορούν οι τηλεθεατές να κάνουν τον πιο πάνω απαραίτητο προγραμματισμό.

https://digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/29748-texnikes-odigies-pos-tha-emfanistei-to-mega-stin-tileorasi-sou?fbclid=IwAR0E4I1FpjbWG1zHdhOwFhEh-fJgAyjr5VAhr9Wp19kHaFGSZdFtBuUSQHg

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αλλα λόγια να αγαπιόμαστε που λένε.. Η αυτόματη λήψη του καναλιού δεν εχει καμιά σχέση με το αν ειναι smart η tv μας η οχι. Αλλα εχει να κάνει με το αν η tv υποστηρίζει αυτόματη σάρωση σε κατάσταση αναμονής (standby) δηλαδή. Υπάρχουν αρκετες μάρκες και μοντέλα tv που δεν ειναι smart και έχουν την παραπάνω δυνατότητα.  Τελος το κανάλι αποθηκεύετε σε μια θέση αυτόματα (μνήμης της tv) και όχι του τηλεκοντρόλ οπως λάθος αναφερει το παρών άρθρο. 

Ποια ειναι η τεχνική οδηγία δηλαδή εδώ??? Το οτι ορισμένες tv θα το βρουν αυτόματα? :classic_blink:

Φυσικα δεν απευθύνομαι στον Ιωάννη που έκανε την αντιγραφή του άρθρου αλλα στον συντάκτη του που θα έπρεπε να ειναι ποιο προσεκτικός. 

Επεξεργάστηκε από Satellite
Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...