Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 1 ώρα πριν Μέλος Δημοσίευσε 1 ώρα πριν (επεξεργασμένο) Θαυμάστε την νέα επιτυχημένη μου αγορά μόλις με 53 ευρώ! Ο φορητός υπολογιστής CLEVO BLUΕCHIPE είναι το καινούργιο μου απόκτημα στην στρατιά των φορητών λαπτοπ μου, που είναι όλα σε λειτουργία (από ΧΡ μέχρι WINDOWS11) και είναι ο μεγαλύτερος από όλους με την τεράστια 17,3 FHD οθόνη, με επεξεργαστή Intel δέκατης γενιάς i5-10120U. Τον μεταχειρισμένο αυτόν υπολογιστή τον απέκτησα σε δημοπρασία πριν μια εβδομάδα με το ευτελές ποσό μόλις 1315 κορόνες 53 ευρω! Δηλαδή σε τιμή πολύ λιγότερη αποτι αξίζει μόνο η FHD οθόνη του! Πουλιόταν γυμνός, χωρίς μνήμη RAM, χωρίς δίσκο SSD, χωρίς μπαταρία και χωρίς τροφοδοτικό. Όλα αυτά τα έχω σε περίσσεια στο σπίτι μου. Έτσι του έβαλα μνήμη 24 GB DDR4 (16Gb στο πρώτο σλοτ και 8GB στο δεύτερο σλοτ), του εγκατάστησα WINDOWS 10 PRO στον καλύτερο SSD δίσκο στην αγορά SSD/M.2/NVME SAMSUNG 500GB. Μια και είχε θέση και για δεύτερο δίσκο 2,5'' του έβαλα για τα δεδομένα μου HDD δισκο 1 Terabyte. Μπαταρία δεν χρειάζεται λόγο του ότι τον προορίζω για επιτραπέζιο φορητό λαπτοπ μου. Για μετακίνηση έχω τον 14'' FHD λάπτοπ μου DELL-7400 με επεξεργαστή i5-8365U και δεκαωρη αυτονομία μπαταριας. Για πηγή ρεύματος χρησιμοποίησα το 90w τροφοδοτικό με 11 επιλεγμένους ακροδέκτες, αυτός που αντιστοιχεί ήταν το Μ4 18,5V. Έχει ακόμη DVD για να παίζει ταινίας και τα μουσικά CD από το πλούσιο αρχείο μου. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες του 17,3 γίγαντα. Σύμφωνα με το δοκιμαστικό τεστ από την εφαρμογή Perfomance test 9.0 η επίδοση του νέου μου μαργαριταριού φτάνει στους 3733 βαθμούς που είναι υπεραρκετά για την κατηγορία του, μια και δεν τον χρησιμοποιώ για βαριά προγράμματα με απαιτητικά γραφικά, ούτε παιγνίδια παίζω. Επεξεργάστηκε 1 ώρα πριν από tasos.cz 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 1 ώρα πριν Μέλος Δημοσίευσε 1 ώρα πριν Μπράβο Τάσο καλορίζικο το νέο σου λάπτοπ.Desktop έχεις;. 1
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 1 ώρα πριν Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 1 ώρα πριν Ευχαριστω Μιχαλη. Και επιτραπεζιους Desktop εχω, δυο στο σπιτι και ενα στο εξοχικο 1
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 58 λεπτά πριν Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 58 λεπτά πριν (επεξεργασμένο) Εσυ Μιχαλη, πως τα πας με τους Η.Υ. Εισαι το ιδιο "μερακλης" στους υπολογιστες και εσυ? Επεξεργάστηκε 57 λεπτά πριν από tasos.cz
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 33 λεπτά πριν Μέλος Δημοσίευσε 33 λεπτά πριν 17 λεπτά πριν, Ο tasos.cz έγραψε Εσυ Μιχαλη, πως τα πας με τους Η.Υ. Εισαι το ιδιο "μερακλης" στους υπολογιστες και εσυ? Από format έχω κάνει μόνος μου αρκετές φορές,ξέρω να αλλάζω μνήμες ram,να αλλάζω πάστα cpu,και να καθαρίζω με πιστολάκι το εσωτερικό του υπολογιστή δηλαδή ξέρω τα βασικά τώρα από προγραμματισμό πληροφορικής δεν μου αρέσει να σε καλά φίλε μου Τάσο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα