Μέλος ioanis 1955 Δημοσίευσε 10 ώρες πριν Μέλος Share Δημοσίευσε 10 ώρες πριν Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης! Μία σημαντική εξέλιξη στον κλάδο της συνδρομητικής τηλεόρασης. Το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πήρε την απόφαση να καταργήσει από τον Ιανουάριο του 2026 το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης που επιβαρύνει με 10% τους λογαριασμούς των χρηστών των τηλεοπτικών υπηρεσίων κάθε μήνα. Η απόφαση για την κατάργησή του είναι οριστική και την ανακοίνωση θα κάνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το Σάββατο στη ΔΕΘ. Το ετήσιο δημοσιονομικό κόστος εκτιμάται σε 22 εκατ. ευρώ αλλά η καθιέρωση του είχε δημιουργήσει συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς οι πλατφόρμες Netflix, Disney+, Apple TV κ.α. δεν πληρώνουν κανένα φόρο στη χώρα. Με την απόφαση αυτή μπορεί να μειωθεί το κόστος των συνδρομών της Cosmote TV και της Nova ώστε να γίνουν ελκυστικότερες στο χρήστη και να περιοριστεί το φαινόμενο της πειρατείας. Ο ειδικός φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης είχε επιβληθεί από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, “πάγωσε” για 2 χρόνια από τη σημερινή Κυβέρνηση και καταργείται από τον υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη. typologies.gr Link to comment https://www.newsat.com.gr/forum/topic/42598-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/ Share on other sites More sharing options...
neoktistos 116 Δημοσίευσε 9 ώρες πριν Share Δημοσίευσε 9 ώρες πριν Άραγε... ποιο θα είναι το κόστος της συνδρομής του πλήρες πακέτου, για την EON (IPTV) που είμαι συνδρομητής; Θα είναι 28 - 10% φόρος (28€ -2,8€ = 25,2€) ή θα υπολογιστεί, αφαιρώντας το "+3€" (των Cosmote Sports), από το ποσό, δηλαδή "25€ - 10% => 25€ - 2,5€ = 22,5€", που ήταν η αρχική προσφορά, πριν την συμφωνία μεταξύ των δύο (πρώην ; ) ανταγωνιστικών, συνδρομητικών πακέτων; Επίσης, μια που... ανακάλυψαν (δικαιολογία) κάτι σχετικό με τον πληθωρισμό, την ετήσια αύξηση της συνδρομής (π.χ. εμένα, τον Φεβρουάριο, μου αυξήθηκε η συνδρομή, κατά 0,77€, δηλαδή από 28€, στα 28,77€), το "-10%", θα το εφαρμόσουν, επί του σημερινού συνόλου της συνδρομής, ή του αρχικής τιμής της (σ.σ. 28€) ; Ρητορικές (μου φαίνεται ότι είναι) οι ερωτήσεις! Link to comment https://www.newsat.com.gr/forum/topic/42598-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/#findComment-52377 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα