Jump to content

Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Δωρεάν Ελληνικά κανάλια μέσα από το Ιντερνετ

internet.jpg

 

Δημιούργησα αυτό το θέμα γιατί έχει τεράστια σημασία για μας τους Έλληνες του εξωτερικού να βλέπουμε και να ακούμε τα τηλεοπτικά κανάλια της Μητέρας Πατρίδας Ελλάδας.


Εκτός όμως από εμάς τους ομογενείς το θέμα ενδιαφέρει  και τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα όταν για διάφορους λόγους δεν έχουνε την δυνατότητα να βλέπουν τα ελληνικά κανάλια με την επίγεια ή με την δορυφορική λήψη και είναι αναγκασμένοι να στραφούνε προς το Ιντερνετ. 


Τα ελληνικά κανάλια ειναι δυνατόν να τα βλέπετε με την ιστοσελίδα που την ανέφερε φίλος απο άλλο φόρουμ και που είναι αυτή εδώ:


ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια απο το Ιντερνετ


Για όσους δεν ξέρετε αρκεί να πάτε με το ποντίκι στην ιστοσελίδα και με το δεξί κλικ να αποθηκεύσετε την "ιστοσελίδα ως" σε κάποιο δικό σας φάκελο και θα πάρετε το αρχείο android βλέπε εικόνα 1.

1.-android.jpg

εικονα 1

 

Σε συνέχεια πάτε με το ποντίκι στο αρχείο android και το ανοίγεται με το πρόγραμμα vlc, βλέπε εικόνα 2.

 

2.-anoigma-android.jpg

εικονα 2


Χτες όλο το βράδυ με ενθουσιασμό σέρφαρα σε όλα τα  ελληνικά κανάλια της ιστοσελίδας βλέποντας ειδήσεις, συζητήσεις, ταινίες, τραγούδια, αθλητικά, κλπ. όλα σε ελληνική γλώσσα ή με ελληνικούς υποτίτλους.


Σε κάποια κανάλια  η εικόνα είναι αρκετά καλή, σε άλλα μέτρια έως κακή. Στο σύνολο όμως ήτανε ικανοποιητική  με καλή εικόνα η παρακολούθηση όλων των καναλιών στην 16άρα LED οθόνη του φορητού υπολογιστή μου.


Επίσης διαπίστωσα ότι διακόπτεται η εκπομπή του καναλιού όταν θίγονται συμφέροντα όπως έγινε με το κανάλι ΕΡΤ3 στο οποίο εμφανίστηκε το μήνυμα  "Το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μεταδίδεται διαδικτυακά λόγω δικαιωμάτων" βλέπε εικόνα 3.  Άνοιξα από περιέργεια την τηλεόραση και από το δορυφορικό κανάλι της ΕΡΤ3 στις 3,1Ε διαπίστωσα ότι η ΕΡΤ3 μετέδιδε  την στιγμή αυτή  τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων NTOXA 2018 , μεταξύ KAS-RMA  (KASIMA Ιαπωνίας και REAL MADRID της Ισπανίας)

 

3.-ert3-diakopi-metadosis.jpg

εικονα 3

 

Το αρχείο android μπορείτε να το ανοίξετε και με άλλα προγράμματα όπως είναι το Windows Media Player, to jetAudio και άλλα.


Η ιστοσελίδα περιέχει 100 κανάλια Ελληνικά και μερικά κανάλια από την Κύπρο. Τα στιγμιότυπα και τις ονομασίες των 100 καναλιών τις βλέπετε στην εικόνα 4.

4.-GREEK-CHANNELS-1-100.jpg

εικονα 4

 

Καλό σερφάρισμα για ελληνικά κανάλια απο το Ιντερνετ εύχομαι σε όλους


Τάσος απο την Τσεχία
Tasos.cz

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Καλέ μου φίλε Τασούλη ρίξε μια ματιά και εδώ: http://greek-movies.com/livetv.php

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Γιαννακη καλη η σελιδα που εβαλες αλλα εχει τα μισα καναλια απο την πρωτη σελιδα και επισης μερικα καναλια αργουνε πολυ να ανοιξουνε ή δεν ανοιγουνε καθολου.

Πολυ προτιμώτερη ειναι η πρωτη σελιδα και το αρχειο android  που ανοιγει με το vlc  :award:

https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ο  δορυφορικός μου δέκτης ΑΜΙΚΟ 8265+  παίζει σχεδόν όλα τα δωρεάν ελληνικά κανάλια από το Ιντερνετ βλέπε  μερικές Φώτο παρακάτω. Εξαίρεση αποτελούνε τα κανάλια που είναι μέσα από το youtube τα οποία ο ΑΜΙΚΟ δεν τα παίζει και αυτο είναι λυπηρό γιατι ετσι δεν παιζουνε τα πολυ σημαντικα για μενα κρατικα καναλια. Μερικα καναλια εχουνε πολυ καλη ποιοτητα εικονας, μερικα μετρια εικονα και μερικα κατω του μετριου μεσα απο την 42αρα LED τηλεοραση μου. Ενα  πολύ ωραίο κανάλι είναι το Ελληνικός FM με υπέροχα ελληνικά τραγούδια και πανέμορφες εικόνες από την Πατρίδα.

amiko-list-gr-000.jpg

amiko-list-gr-001.jpg

amiko-list-gr-002.jpg

amiko-list-gr-003.jpg

amiko-list-gr-004.jpg

amiko-list-gr-005.jpg

amiko-list-gr-006.jpg

amiko-list-gr-007.jpg


 amiko-list-gr-008.jpg



 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

04basics.600.jpg

Τηλεθέαση των δωρεάν IPTV ελληνικών καναλιών μονο απο το λάπτοπ μου

Αγαπητοί φίλοι, μετά τον αρχικό μου ενθουσιασμό και την ενασχόληση της λήψης των δωρεάν IPTV ελληνικών καναλιών μέσω δορυφορικών δεκτών κατέληξα στα  συμπέρασμα ότι από τώρα και στο εξής θα βλέπω τα δωρεάν IPTV ελληνικά κανάλια μόνο μέσα από το λαπτοπ μου και όχι μέσα από δορυφορικό δέκτη. Στην απόφαση αυτή κατέληξα για τους εξής λόγους:


1. Μόνο μέσω του λαπτοπ παίζουνε τα κρατικά ΕΡΤ1,ΕΡΤ2,ΕΡΤ3 ως WORLDWIDE τα οποία για μένα έχουνε πολύ μεγάλη αξία ενώ μέσω δορυφορικού δέκτη τα ΕΡΤ1,ΕΡΤ2,ΕΡΤ3 δεν παίζουνε ούτε ως WORLDWIDE


2. Η ποιότητα θέασης μέσω της 16αρας LED οθόνης του λάπτοπ έχει πολύ καλύτερη ποιότητα παρά μέσα από την 42αρα LED TV συνδεδεμένης με τον δορυφορικό δέκτη ΑΜΙΚΟ. 


3. Σε κάποια κανάλια με πολύ χαμηλή ανάλυση είναι απαράδεκτη η τηλεθέαση στην 42αρα LED TV  συνδεδεμένης με τον ΑΜΙΚΟ ενώ στο λαπτοπ τα ίδια αυτά κανάλια έχουνε υποφερτή εικόνα και θέαση. Σήμερα για παράδειγμα που έβλεπα μια όμορφη ελληνική κωμωδία με τον Θανάση Βέγγο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από αγανάκτηση για την πολύ κακή ποιότητα εικόνας παράτησα την 42αρα LED TV + ΑΜΙΚΟ και είδα την ταινία αυτή έως το τέλος με υποφερτή εικόνα μέσα στο λαπτοπ μου.


4. Γιατί το λαπτοπ μου έχει ισχυρό επεξεργαστή, ισχυρή κάρτα γραφικών και πολύ καλό WiFi με αποτέλεσμα το stream μέσω laptop  να είναι πιο σταθερό και υποφερτό, τα κανάλια να μην κολλάνε τόσο συχνά όσο μέσω του δορυφορικού δέκτη.


5. Γιατί ο χειρισμός και οι δυνατότητες των media playres και του Ιντερνετ μέσω του λάπτοπ είναι πολύ ισχυρότερες και απεριόριστες σε σχέση με την φτωχή λειτουργικότητα και τον χειρισμό τoυ δορυφορικού δέκτη σαν media player.


6. Γιατι με την φορητότητα του λάπτοπ και το πολύ καλό του wifi μπορει να βλέπω τα δωρεάν IPTV ελληνικά κανάλια σε οποιοδήποτε δωμάτιο στους 2 ορόφους του σπιτιού μου. Το καλοκαιρι μαλιστα μπορει να βλέπω τα δωρεάν IPTV ελληνικά κανάλια και εξω απο το σπιτι μου στους κηπους εμπρος η πισω απο σπιτι.


Όταν τα δωρεάν IPTV ελληνικά κανάλια θα γίνουνε όλα σε HD ανάλυση και τα stream δεν θα κολλάνε τόσο, μόνο τότε θα γυρίσω στην τηλεθέαση των δωρεάν IPTV ελληνικών καναλιών μέσω δορυφορικού δέκτη.


Έως τότε μένω πιστός θεατής στην τηλεθέαση των δωρεάν IPTV ελληνικών καναλιών μέσω του λαπτοπ μου.


Ειμαι κατενθουσιασμενος οτι βλεπω τα ελληνικα καναλια εστω με αυτη την αναγκαστικη λυση της μετριας πολλες φορες ποιοτητας εικονας με μερικες διακοπες και αλλα τινα προβληματα.

 

Ειμαι χαρουμενους που τωρα μου ανοιχτηκαν διαπλατα τα παραθυρα τηλεθεασης προς την Πατριδα.


Tasos.cz 

    

mi-gaming-laptop-660_032718052258.jpg

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Τασούλη αυτή την λίστα να την ανεβάσεις σε μορφή αρχείο εδώ στο site ετσι ώστε να είναι προσιτή σε όλα τα παιδιά.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

71xJYNKrLgL._SY355_.png

 

Παιδιά μην ξεχνάτε και την ραδιοφωνική λίστα για ελληνικα ραδιοφωνα μεσω Ιντερνετ.

Η ιστοσελιδα είναι αυτή εδώ:   https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/radio.m3u

Την ιστοσελιδα την αποθηκευεται σε ενα φακελλο στον υπολογισστη με το ονομα radio και εν συνεχεια την ανοιγεται με το VLC.

Για τους λάτρεις του ραδιόφωνου (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) η ραδιοφωνική  αυτή λίστα παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον.

Βέβαια η λίστα όπως δόθηκε είναι αρκετά παλιά, αλλά άνετα μπορεί να την τροποποιήσετε με το πρόγραμμα VLC.

Στην αρχική λίστα εμφανίστηκαν 483 ραδιοφωνικά κανάλια. Με το που άνοιξα την λίστα πολλά από τα αναφερόμενα ράδια έπαυσαν πια να παίζουνε,  όποτε την λίστα την ξεκαθάρισα με το VLC και τώρα έχω την τελική λίστα με 195 ραδιοφωνικά κανάλια από όλα τα μέρη της Ελλάδος και για όλα τα γούστα.  

195 ελληνικά ραδιοφωνικά κανάλια  είναι υπεραρκετά.

Το ραδιόφωνο δεν κουράζει όπως η τηλεόραση, μπορεί να παίζει ώρες ολόκληρες ενώ ασχολείστε με άλλα πράγματα. 

Ακούγοντας το ελληνικό  ραδιόφωνο αποκτήσαμε άλλη μια δυνατότητα  να είμαστε εμείς οι ξενιτεμένοι ακόμη πιο κοντά την Μητέρα Πατρίδα

ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1-cebaceb1cf81ceb

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Στην υπέροχη ελληνική ραδιοφωνική λίστα https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/radio.m3u διαπίστωσα οτι υπάρχουνε αρκετά ραδιόφωνα με RDS όπως το δείχνει το VLC.

Αυτήν την στιγμή ακούω το kiss2111 και το RDS του καναλιού μου δείχνει το όμορφο τραγούδι της INDILA - DERNIERE DANSE  

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Για οσους ενδιαφερονται  στελνω την νεα τελική λίστα με τα 195 ραδιοφωνικά κανάλια από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Αρκει το αρχειο να το ξεζιπάρετε και να το παιξετε με το vlc. 
Καλη ακρόαση εύχομαι  :drummer:

GR-radio-195.rar

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ευχαριστούμε Τασούλη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Μέλος

61dQsrpbyEL._SX450_.jpg

Λοιπον  αγαπητοι φιλοι,  μου εστειλαν απο την Τσεχια μια λιστα με τσεχικα IPTV καναλια και ετριβα τα ματια μου. Τι να πει καποιος οταν συγκρινει την  τελεια ποιοτητα αυτων των IPTV καναλιων με τα δικα μας χαμηλης ποιοτητας και διακοπες IPTV ελληνικα κανάλια. Η διαφορα ποιοτητας ειναι οπως η ημερα με την νυκτα. Το λιγoτερο που μπορω να πω ειναι, οτι οι Τσεχοι καναλάρχες σεβονται τους τηλεθεατες των IPTV καναλιων που τα παρακολουθουνε. Μακαρι καποτε και οι ιδιοκτητες των ελληνικων IPTV καναλιών να δειξουνε αναλογο σεβασμο σε μας τους τηλεθεατες των ελληνικων IPTV.   Θα ειναι προς το συμφερον ολων, ιδιοκτητων και τηλεθεατων.

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Μήν περιμένεις γενικότερα να δείς Ελληνική τηλεόραση της προκοπής  είμαστε εκ φύσεως λαός που όλα τα κάνουμε ......αρπακόλα.....γεφύρια  πέφτουνε....γιατροί  τ,αρπάζουνε  ,πανεπιστήμια  μπάχαλο   άσε αδερφέ  είμαστε ενα μάτσο χάλια.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ετσι ειναι Γιαννακη, εμεις που ζουμε στο εξωτερικο οπου υπαρχει προγραμματισμος και σοβαροτητα, βλεπουμε τα χαλια της Πατριδας και ποναει η καρδια μας.

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • Super Συντονιστής
  • Μέλος

Ξαναβάζω τις εικόνες που σβήστηκαν στην πρώτη σελίδα στο παρόν θέμα που δημιούργησα στις 20.12.2018 και που είναι οι εξής:

 

1. αρχείο android.jpg

2. ανοιγμα android.jpg

2. ανοιγμα android.jpg

3.-ert3-diakopi-metadosis

3. ert3 διακοπη μεταδοσης.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

4. GREEK CHANNELS  1-100

4. GREEK CHANNELS  1-100.jpg

amiko-list-gr-000

 

amiko-list-gr-000.jpg

amiko-list-gr-001

amiko-list-gr-001.jpg

amiko-list-gr-002

amiko-list-gr-002.jpg

amiko-list-gr-003

amiko-list-gr-003.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

amiko-list-gr-004

amiko-list-gr-004.jpg

amiko-list-gr-005

amiko-list-gr-005.jpg

amiko-list-gr-006

amiko-list-gr-006.jpg

amiko-list-gr-007

amiko-list-gr-007.jpg

amiko-list-gr-008

amiko-list-gr-008.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Μέλος

Επίσης μπορείτε να δείτε ελληνικά κανάλια μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα   http://netnix.tv/

Είναι ενδιαφέρουσα η ιστοσελίδα αυτή και παρουσιάζει αρκετά ελληνικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας επίσης τοπικά κανάλια και όχι μόνο αυτά.

Ανοίγοντας την ιστοσελίδα από το μενού (βλεπε εικονα) επιλέγεται ποια ελληνικά κανάλια θέλετε να δείτε: Εθνικά, Τοπικά, Παγκόσμια, Παιδικά, Κυπριακά, Κανάλια από web tv, Μουσικά.

 

ΝΕΤΝΙΧ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

αυτή ιστοσελίδα έχει τα κανάλια που είναι και στο διαδίκτυο;

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • Μέλος

Για την θεαση των ελληνικων καναλιων υπαρχει και η ιστοσελιδα https://www.greek-web-tv.com/p/live-tv.html

Η λιστα αυτη ομως εχει πολλα προβληματα. Απο τα πανελλαδικης εμβελειας ειδα οτι λειτουργει μονο το ΣΚΑΙ, η ΕΡΤ1 ,  η ΕΡΤ2 και η Βουλη. Το καναλι ΕΡΤ-SPORT-HD που με ενδιεφερε δεν το φορτωσε καθολου. Τα περιφερειακα καναλια ουτε που τα εξετασα στην λιστα γιατι η παρουσα λιστα καθυστερει και κολλαει.

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Το καναλι ΕΡΤ-SPORT-HD που μόλις τώρα το δοκίμασα παίζει μιά χαρά καθώς και αρκετά περιφερειακά.Προφανώς να είχες μια πτώση της ταχύτητας του ιντερνετ.....ξαναδοκίμασε Τασούλη.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Εχεις δικιο Γιαννη. Μετα απο προσεκτικη επανεξεταση επαιξαν και σε μενα στον μεγαλο επιτραπεζιο υπολογιστη  μου σχεδον ολα τα καναλια της λιστας . Ευχαριστω για την επισημανση σου γιατι ειδα οτι εφταιγε ο φορητος μου υπολογιστης και ο browser στον οποιο εβαλα το προσθετο AdBlock που μπλοκαραν πολλες ιστοσελιδες καναλιων.

Δεν εφταιγε η ιστοσελιδα  https://www.greek-web-tv.com/p/live-tv.html που ειναι πολυ καλη ιστοσελιδα και την συνιστω ανεπιφυλακτα :default_post_thumbup:.

Εφταιγε το στησιμο του φορητου μου υπολογιστη

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Μέλος

71xJYNKrLgL._SY355_.png

 

Εχετε υποψη οτι η ιστοσελιδα με τα ελληνικα ραδιοφωνα αλλαξε, η κανουργια ιστοσελιδα ειναι η εξης :

https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/GREEK RADIO

Την ιστοσελιδα αυτην το VLC στον υπολογιστη δεν θα την παιξει γιατι αν πατησεις το δεξυ πληκτρο του ποντικιου το αρχειο σωζεται σαν txt ενω το VLC απαιτει αρχειο m3u.

Για να παιξει το VLC την συγκεκριμενη ραδιοφωνικη σελιδα πρεπει να κανεις τα εξης βηματα:


Ανοιγεις το VLC
ctrl+N και επικολλλας την ιστοσελιδα https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/GREEK RADIO
Πατάς ctrl+L για την playlist και θα σου εμφανίσει τα ραδιόφωνα τα οποια το VLC τα παιζει
Για να αποθηκεύσεις την λιστα με τα ραδιοφωνα σε m3u πατας ctrl+Y, βαζεις ονομασία αρχείου και θα επιλέξεις τύπο αρχείου m3u
 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Μέλος

Με ευχαριστη εκπληξη διαπιστωσα οτι η λιστα με τα ελληνικα IPTV καναλια εχει βελτιωθει και με πολλη καλη ποιοτητα σε αρκετα καναλια. Μαλιστα διαπιστωσα οτι η ΕΡΤ παρουισαζει την ΕΡΤ1 HD, ΕΡΤ2  HDκαι ΕΡΤ3 HD σε HD ποιοτητα βλεπε συνημμενα φωτοστγμιοτυπα. Αλλα και αλλα καναλια κυριως πανελλαδικης εμβελειας  εμφανιζονται στην λιστα σε ποιοτητα HD οπως πχ το Mega HD και αλλα καναλια.  Τετοια  ευχαριστα να βλεπουμε και να ακουμε. Μπραβο μας και σε ανωτερα :k05164:

ERT1-HD.jpg

ERT2-HD.jpg

ERT3-HD.jpg

MEGA-HD.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Να θυμισω οτι η λιστα με τα ελληνικα IPTV καναλια ειναι αυτην εδώ: 

https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Ερώτημα προς τον γκουρού της γνώσης (  βλέπε τασούλης) αυτή η λίστα πώς θα την περάσω στον δορυφορικό δέκτη ; δεν μπορεί να μετατραπεί σε webtv liste ;

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κανενας δορυφορικος δεκτης οσο καλος και να ειναι δεν μπορει να συγκριθει με τις δυνατοτητες ενος καλου υπολογιστη. Για αυτον τον λογο φιλε Γιαννακη επαψα πια να βλεπω τις  webtv λιστες μεσα απο δορυφορικους δεκτες. Σε ολες τις τηλεορασεις μου συνδεω τα λαπτοπ μου (εχω 6 :k05164:) και παντου βλεπω τα ελληνικα καναλια με την πολυ καλη ποιοτητα HD. Χωρια που το λαπτοπ ειναι φορητο και ετσι βλεπω τα ελληνικα καναλια οπου θελω, στο μπαλκονι, στον κηπο, στην κρεβατοκαμαρα, στην κουζινα, στον καναπε του σαλονιου, ακομα και στο μπανιο οταν αραζω  στα ζεστα νερα της μπανιερας :k05164:

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Να θυ,μισω οτι στον υπολογιστη την λιστα την βλεπουμε ως εξης

κανουμε δεξι κλικ στην ιστοσελιδα https://raw.githubusercontent.com/free-greek-iptv/greek-iptv/master/android.m3u

και την κανουμε αποθηκευση στην επιφανεια του λαπτοπ με το ονομα android. 

Εν συνεχεια με το προγραμμα vlc παιζουμε το αρχειο android και βλεπουμε τα ελληνικα τηλεοπτικα καναλια

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος
Στής 9/1/2021 καί ώρα 9:43 ΜΜ, Ο tasos.cz έγραψε

Κανενας δορυφορικος δεκτης οσο καλος και να ειναι δεν μπορει να συγκριθει με τις δυνατοτητες ενος καλου υπολογιστη. Για αυτον τον λογο φιλε Γιαννακη επαψα πια να βλεπω τις  webtv λιστες μεσα απο δορυφορικους δεκτες. Σε ολες τις τηλεορασεις μου συνδεω τα λαπτοπ μου (εχω 6 :k05164:) και παντου βλεπω τα ελληνικα καναλια με την πολυ καλη ποιοτητα HD. Χωρια που το λαπτοπ ειναι φορητο και ετσι βλεπω τα ελληνικα καναλια οπου θελω, στο μπαλκονι, στον κηπο, στην κρεβατοκαμαρα, στην κουζινα, στον καναπε του σαλονιου, ακομα και στο μπανιο οταν αραζω  στα ζεστα νερα της μπανιερας :k05164:

Εσύ έπαψες να βλέπεις webtv liste αλλά εγώ θα ήθελα αυτά τα κανάλια σε ....webtv και δεν γνωρίζω πώς μετατρέπονται  και δυστυχώς το λαπτόπ μου το ξέχασα στο χωριό στην Ελλάδα  και απο την τελευταία webtv liste που ανέβασες και που την πέρασα και στον δέκτη έπαψαν να παίζουν τα κρατικά κανάλια .

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αγορι μου παρε ενα μεταχειρισμενο λαπτοπ, τωρα πουλιωνται αξιολογα μεταχειρισμενα λαπτοπ σε εξευτελιζμενη τιμη, κατω απο 30 ευρω. Μιλαμε για λαπτοπ με διπυρηνο επεξεργαστη της Intel, με RAM 2-4GB, HDD 160GB και πανω, με γραφικη καρτα απο 256 ΜΒytes και πανω, με Windows 7 και πανω. Αγορασε εναν καινουργιο SSD δισκο 2,5΄΄ φτηνο οπως πχ SSD Patriot 120 GB που θα τον βρεις με 20 ευρω βαλτον στον λαπτοπ και το μηχανημα σου θα πεταει. Αν το  μεταχειρισμενο λαπτοπ που θα παρεις  εχει παλιο λειτουργικο των windows, πχ win7 , win8, win Vista ακομα και win XP, μην κολλας πουθενα, μπορεις να κατεβασεις απο την ιστοσελιδα της Microsoft το εργαλειο αναβαθμισης  σε windows 10 δωρεαν χωρις να χρειαζεται να αγορασεις τα windows10. Κανε αυτο που σου λεω και δεν θα το μετανοιωσεις:k05164:. Το κοστος ολο και ολα θα σου βγει περιπου 50 ευρω αιντε να παει το πολυ σε 70ευρω. Και μην μου πεις οτι δεν σου περισευουνε 70 ευρω :k05164:

800px-Acer_Aspire_8920_Gemstone.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...