Super Συντονιστής Δημητρης Posted 19 November Super Συντονιστής Report Posted 19 November Τον τελευταίο καιρό μου είχαν σπάσει τα νεύρα όταν έβλεπα ενα video στο Youtube, κάθε λίγο διακοπή για διαφημίσεις. Έψαχνα για πρόσθετα για block αλλά κανένα δεν δούλευε σωστά μια και η google τα είχε μπλοκάρει. Χθες έπεσα πάνω σε έναν browser τον οποίο δεν τον είχα δοκιμάσει ξανά και είναι ο Brave. Με λίγα λόγια αντίο από εμένα google αντίο chrome και firefox. ο Brave είναι ολα τα λεφτά και κάνει τα πάντα δωρεάν. Ενσωματωμένο VPN, αυτόματο μπλοκάρισμα διαφημίσεων με επιτυχία 100%, μπλοκάρει ενοχλητικά popup μηνύματα και πολλά ακόμα. Και το κυριότερο είναι οτι είναι ο ποιο γρήγορος browser που εχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Στης ρυθμίσεις του έχει πολλές επιλογές περισσότερες από όποιον άλλο. Επίσης το περιβάλλον του είναι ίδιο με του chrome και δεν ξενίζει. Τέλος μπορείτε μέσω sync να έχετε τους κωδικούς σας και τα αγαπημένα σας κανονικά που έχετε αποθηκεύσει πχ στον chrome. Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. https://brave.com/download/ 3
Μέλος ioanis Posted 19 November Μέλος Report Posted 19 November Το ίδιο πρόβλημα έχουμε όλοι με τις διαφημίσεις.... σκέτη αγανάκτηση.
Super Συντονιστής Δημητρης Posted 19 November Author Super Συντονιστής Report Posted 19 November 3 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Το ίδιο πρόβλημα έχουμε όλοι με τις διαφημίσεις.... σκέτη αγανάκτηση. Το Youtube το εχει παραξήλωσει τώρα τελευταία με της διαφημίσεις. Διαβάζω οτι ακόμα και σε συνδρομή premium που υποτίθεται την πληρώνεις για να βλέπεις χωρείς διαφημίσεις, βγάζει και εκει..... Δοκίμασε να τον βάλεις και πες μου εντυπώσεις!
Recommended Posts