Μέλος ioanis Δημοσίευσε 20 Απριλίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μπλοκ γείωσης 4 κατευθύνσεων και αντικεραυνική ράγα γείωσης για δορυφορική τηλεόραση . https://www.ebay.de/itm/174831871552?epid=1904702465&itmmeta=01HVX4BKWVTHN9RBFGTBHNH68H&hash=item28b4caa640:g:KywAAOSworxe3mFn&itmprp=enc%3AAQAJAAAA0DcnJrSo8oe2G1sKSxsB6pNWgsvQVbi8ofOCgI3cXkVsOAzRuZJzME7hPGRsjbHSeBPS%2FR78f8E33QeDwej0lE4Kqb6Qil14OtCC%2Bmeyl7v4ZK7wr9g%2B7lOnd871%2FlJtTcv8kaR5CWs%2B%2FPaOmUAGfcgZVfYja9%2FmflfLJt5L%2FN%2FH7S6sMa8tQ98nNsux9BFUyfyi5nY0rHRvsYK1DZA9E2AZHuIi9yBd7FhGbIVVZ7XGTRO7pbq5R1lPG3Ulaws7r4RZALvk2w%2FrPDC0DAkmVw4%3D|tkp%3ABk9SR9y-rqTfYw Επεξεργάστηκε 20 Απριλίου από ioanis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 22 Απριλίου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 22 Απριλίου Kαι που χρησιμεύει η γείωση του καλωδίου μπλεντάζ? Εγω δεν εχω δει σε καμιά εγκατάσταση αυτό το πράγμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23 Απριλίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23 Απριλίου Εγώ έτυχε να δω εδώ στην Γερμανία να είναι γειωμένο το μπλόκ με 2,5 mm μονόκλωνο καλώδιο ....οι Γερμανοί δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του προφανώς να θέλουν να προλάβουν δυσάρεστες εκπλήξεις ή ο κανονισμός εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων να το επιβάλει το οτιδήποτε διαρρέεται από ηλ.ρεύμα να γειώνεται εκτός από πλαστικά στοιχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διαχειριστής Admin Δημοσίευσε 24 Απριλίου Διαχειριστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 24 Απριλίου Στής 23/4/2024 καί ώρα 10:59 ΠΜ, Ο ioanis έγραψε Εγώ έτυχε να δω εδώ στην Γερμανία να είναι γειωμένο το μπλόκ με 2,5 mm μονόκλωνο καλώδιο ....οι Γερμανοί δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του προφανώς να θέλουν να προλάβουν δυσάρεστες εκπλήξεις ή ο κανονισμός εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων να το επιβάλει το οτιδήποτε διαρρέεται από ηλ.ρεύμα να γειώνεται εκτός από πλαστικά στοιχεία. Φυσικά και είναι λάθος αυτός ο κανονισμός. Απο την γείωση του μπλενταζ δεν περνά ρεύμα!!! γιατί αυτό γειώνετε είτε πάνω στην tv είτε πανω στον δέκτη. και είναι το αρνητικό του lnb, δεν ειναι το θετικό. Κατα την άποψη μου αυτό δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα