Jump to content

Admin

Διαχειριστής
  • Μηνύματα

    1.092
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    4

Ο χρήστης Admin κέρδισε τον τελευταίο πόντο στης Δεκεμβρίου 19 2022

Ο χρήστης Admin είχε το περιεχόμενο που άρεσε ποιο πολυ!

1 Ακόλουθος
 
   

Σχετικά με το μέλος Admin

Όνομα

  • Όνομα
    Admin

Περιοχή

  • Περιοχή
    Athens
Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ
 
 

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

 
  1. Admin

    Σχετικά με το Forum

    Είχαμε αρκετά προβλήματα σχετικά με την επαναφορά λειτουργίας του forum τα οποία ξεπεράστηκαν χωρείς απώλειες μηνυμάτων ευτυχώς, γι αυτό και μας πήρε αρκετές ημέρες. Στην πορεία θα γίνουν κάποιες αναβαθμίσεις θα ανοίξει ξανά η σελίδα στο fb και θα προστεθεί και το tapatalk ώστε να υπαρχει εύκολη πρόσβαση στο forum μέσω tablet - κινητού χωρείς την ανάγκη broweser. Τέλος αν διαπιστώσετε καποια δυσλειτουργία γράψτε την εδω ώστε να το δούμε.
  2. Η εφαρμογή Tapatalk για τεχνικούς λόγους είναι εκτός λειτουργίας στο forum και προς το παρών δεν μπορείτε να συνδεθείτε. Οταν βρεθεί λύση θα γίνει ενημέρωση.
  3. Μέχρι στιγμής η εικόνα του είναι άθλια, ειδικά στης σειρές που παίζει από το παλιό MEGA που δεν επιτρέπετε γιατι οταν έπαιζαν στο παλιό η εικόνα ήταν αρκετά καλη για SD ποιότητα.
  4. Admin

    Speedtest

    Aυτη ειναι 50αρα από cosmote. Μετα απο 3-4 μερες λειτουργίας του router τα error που μαζεύει φτάνουν στον θεο, 500.000 + και από 35mpbs κατεβαίνει στα 9. Η δε εξασθένιση της γραμμής φθάνει τα 60db. Η βλάβη λένε ειναι στο υπόγειο καλώδιο αλλα δεν μπορεί να διορθωθεί για λόγους που δεν γνωρίζω. Η διαφήμιση του ΟΤΕ για το 1GB μας μάρανε. http://
  5. Στα απλά μέλη υπαρχει περιορισμός edit μέχρι και 15 λεπτά μετά την δημοσίευση του μηνύματος. Μόνο οι moderators έχουν απεριόριστο χρόνο.
×
  • Δημιουργία νέου...