Jump to content

“Γκολ” και από την Cosmote TV μαζί με τον Ολυμπιακό!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

“Γκολ” και από την Cosmote TV μαζί με τον Ολυμπιακό!

COSMOTETV_OSFP_3Years_visual.thumb.jpg.c8f51344276bc93accf1be56d912e6dd.jpg

Εκτός από τον Ολυμπιακό που πέτυχε χθες σπουδαία πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη , κερδισμένη είναι και η Cosmote TV. Η πλατφόρμα του ΟΤΕ εκτός από τα σημαντικά ντέρμπι της Super League με όλες τις μεγάλες ομάδες ως και τον Μάιο, έχει πλέον τη δυνατότητα να συγκεντρώσει κι άλλους συνδρομητές και διαφημιστικά έσοδα με τις δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλλα στα ημιτελικά της διοργάνωσης εντός και εκτός έδρας, στις 2 και στις 9 Μαϊου Κι αν  προκριθεί στον Τελικό θα παίξει στις 29 Μαϊου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αγώνας που θα προβληθεί ταυτόχρονα από την Cosmote TV και το Mega.

Αναπόφευκτα θα υπάρξουν αναβολές στη διεξαγωγή των αγώνων του Ολυμπιακού με πρώτο αυτόν της Πρωτομαγιάς με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει αναβληθεί ήδη μία φορά. Με τα νέα δεδομένα αυτά αναπόφευκτα θα πρέπει να μετακινηθεί χρονικά και ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας (ζωντανά από την Cosmote TV) , ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη , για λόγους ισότητας, καθώς είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαϊου.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...