Jump to content

Εμφύλιος μεταξύ των συμμοριών της TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

 Εμφύλιος μεταξύ των συμμοριών της TV

2006382085_COSMOTE-TV_.thumb.png.b224a1c74c01d18af71f4fc8e24b86a0.png

Εντοπισμός των κατόχων των πειρατικών δεκτών

 Πανικός από την αντιμετώπιση της πειρατείας. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών ξεσκέπασαν τεράστια πανελλαδικά παράνομα κυκλώματα συνδρομητικής πειρατείας με μεγάλα κέρδη, με αποτέλεσμα να υπάρχει αποσυντονισμός στις παράνομες οργανώσεις, που συγκρούονται πλέον μεταξύ τους.

Όπως έχουμε ήδη γράψει, η μία ομάδα επιχείρησε να εισβάλει στον τομέα δραστηριότητας της άλλης, προσφέροντας παράνομα συνδρομητικά πακέτα σε πελάτες που ήταν ήδη στη λίστα της αντίπαλης ομάδας. Στη Βόρεια Ελλάδα παρατηρείται το κατέβασμα των πειρατικών υπηρεσιών και η προσπάθεια των καταναλωτών να απαλλαγούν από τα παράνομα boxes, υπό τον φόβο των συλλήψεων. Το σημείο-κλειδί είναι το εξής: Οι χρήστες που έχουν ήδη μπλοκαριστεί έστω και μία φορά είναι πιθανόν να έχουν εντοπιστεί ήδη από τις διωκτικές αρχές και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων διενεργεί νόμιμο ipblocking στο πειρατικό δίκτυο που ανήκουν. Εκτός των άλλων έχουν εντοπιστεί και τα έγχαρτα πελατολόγια των πειρατών, όπου αναγράφονται αναλυτικά στοιχεία και ονόματα.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...