Jump to content

HD+: Νέο πακέτο Vielfalt+ με 13 νέα κανάλια HD

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

HD+: Νέο πακέτο Vielfalt+ με 13 νέα κανάλια HD

11579257655583149164.thumb.jpg.e844f7e99f5c7591128c367f74fdf14d.jpg

Από τις 2 Νοεμβρίου 2023, ο κόσμος της δορυφορικής τηλεόρασης θα γίνει ακόμη πιο ποικιλόμορφος. Γιατί τότε θα ξεκινήσουν συνολικά 16 ακόμη κανάλια. Σε αυτά περιλαμβάνονται 13 νέα κανάλια HD, τα οποία συνδυάζονται στο “πακέτο Vielfalt+”, καθώς και τρία κανάλια (SERIEN+, RED ADVENTURE, DELUXE LOUNGE) σε ποιότητα SD. Όλες οι νέες προσφορές μπορούν να ληφθούν μέσω των δορυφόρων Astra στις 19,2° ανατολικά.

Το νέο πακέτο Vielfalt+ καθώς και τα τρία νέα κανάλια SD είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της ανεξάρτητης εταιρείας μέσων ενημέρωσης HIGH VIEW, της SES Γερμανίας και της HD PLUS. Η HIGH VIEW εξασφάλισε μακροπρόθεσμη δορυφορική χωρητικότητα για τα νέα κανάλια νωρίτερα φέτος. Έκτοτε, έχουν ήδη δρομολογηθεί δέκα μη κρυπτογραφημένα κανάλια σε ποιότητα SD. Αυτά, καθώς και τα τρία άλλα κανάλια SD που ξεκίνησαν πρόσφατα, θα είναι επίσης διαθέσιμα σε κρυπτογραφημένη μορφή σε εντυπωσιακή ποιότητα HD από τις 2 Νοεμβρίου. Η προσφορά πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες.

Με τα κανάλια του, το πακέτο Vielfalt+ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων από τα είδη της ψυχαγωγίας, του ταξιδιού και της αναψυχής και της μουσικής. Για τους χρήστες HD+, η νέα προσφορά μπορεί να ληφθεί χωρίς πρόσθετο κόστος. Δεν έχει σημασία ποια συσκευή λήψης – δέκτης HD+, μονάδα HD+ ή μέσω της εφαρμογής HD+ TV – χρησιμοποιείται για τη λήψη HD+ και αν ο πελάτης βρίσκεται στη δοκιμαστική ή τη συνδρομητική φάση. Ένα άλλο πλεονέκτημα της προσφοράς: ακόμη και οι χρήστες της εφαρμογής HD+ TV χωρίς ενεργό προϊόν HD+ μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα κανάλια HD από το πακέτο Vielfalt+. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι θεατές του ASTRA που χρησιμοποιούν την εφαρμογή HD+ TV μπορούν να λαμβάνουν αυτά τα κανάλια. Τα κανάλια SD μπορούν να λαμβάνονται δωρεάν και χωρίς κρυπτογράφηση από όλα τα δορυφορικά νοικοκυριά.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...