Jump to content

Anga AIR-302W


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Anga AIR-302W

722160988_2023-08-30132016.thumb.png.133d327112af4d994bffb64ee81d26b5.png

Η εταιρεία STAM Electronics ανακοινώνει την παραλαβή του νέου τηλεχειριστηρίου AIR-302W της Anga. Πρόκειται για universal τηλεχειριστήριο που είναι κατάλληλο για όλες τις μάρκες και όλους τους τύπους κλιματιστικών μηχανημάτων. Διαθέτει 1000 κωδικούς και αντικαθιστά τις πλήρεις λειτουργίες και ενδείξεις των παλιών τηλεχειριστηρίων, ενώ είναι συμβατό με το 99% των κλιματιστικών που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Διαθέτουν υπέρυθρο φακό LED και φωτιζόμενη οθόνη που διευκολύνουν τη ρύθμισή του.

Δέχεται χειροκίνητη εισαγωγή κωδικού από τη λίστα που βρίσκεται στις οδηγίες χρήσης, ενώ μπορεί εναλλακτικά να εκτελέσει αυτόματη αναζήτηση για εύρεση του κωδικού ή της μάρκας του κλιματιστικού. Με ορισμένα μοντέλα λειτουργεί άμεσα χωρίς προγραμματισμό, ενώ οι ρυθμίσεις του κρατιούνται στη μνήμη μετά την αντικατάσταση των μπαταριών. Είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, καθώς διαθέτει λειτουργία κλειδώματος συγκεκριμένης θερμοκρασίας (π.χ. 20-22 βαθμούς) αποκλειστικά από τον χειριστή. Ο πελάτης δεν μπορεί δηλαδή να παρέμβει ο ίδιος στη θερμοκρασία από το χειριστήριο, παρά μόνο να το ζητήσει να το κάνει ο χειριστής.

STAM Electronics, τηλ.: 210-6002159.

Αναδημοσίευση από : digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...