Jump to content

Φυλακή στην Αγγλία για την υποκλοπή του τηλεοπτικού σήματος

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Φυλακή στην Αγγλία για την υποκλοπή του τηλεοπτικού σήματος

PREMIER-LEAGUE.jpeg.d454ae40bc274e25784a51dee813f788.jpeg

Η πειρατεία είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Το ζήτημα στην Ελλάδα είναι ότι η άμυνα της χώρας μπροστά σε αυτήν τη σοβαρή υπονόμευση της αγοράς έχει αργές διαδικασίες αλλά και κάποια σταθερά σημεία, όπως, για παράδειγμα, οι έρευνες που κάνει η ΕΛΑΣ και η υφιστάμενη νομοθεσία.

Όμως, κεντρική πολιτική αντιμετώπισης της πειρατείας δεν υφίσταται. Για παράδειγμα, στην Αγγλία, προ ημερών, πέντε άνδρες καταδικάστηκαν σε συνολικά περισσότερα από 30 χρόνια φυλάκιση, μετά τη δίκη που ξεκίνησε η Premier League για την πάταξη της πειρατείας και της παράνομης υποκλοπής των αγώνων. Την έρευνα και τη δίωξη ανέλαβε η Premier League, η οποία όμως υποστηρίχθηκε από τον ιδιωτικό οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας FACT και τη Hammersmith & Fulham Trading Standards, που πραγματοποίησαν σειρά από εφόδους και συλλήψεις σε οκτώ διευθύνσεις σε όλη τη χώρα το 2018.

Τα εμπλεκόμενα άτομα, ηλικίας μεταξύ 30 και 46 ετών, διαχειρίζονταν μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες παράνομης διάθεσης οπτικοακουστικού περιεχομένου, εισπράττοντας εκατομμύρια λίρες, αφού πωλούσαν αποκωδικοποιητές και πρόσβαση σε αθλητικές μεταδόσεις Το δικαστήριο υπογράμμισε πώς η ομάδα των πειρατών χρέωνε 10 λίρες τον μήνα για την υπηρεσία στους πελάτες της, ενώ μια παρόμοια συνδρομή στο Sky Sports και στο BT Sports, τους σημερινούς κατόχους των δικαιωμάτων της Premier League στο Ηνωμένο Βασίλειο, κοστίζει 60 – 80 λίρες τον μήνα.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...