Jump to content

Νέος όμιλος Alpha – Star – Nova μετά τις κάλπες

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Νέος όμιλος Alpha – Star – Nova μετά τις κάλπες

IMG_3363.thumb.jpg.78319fd21e585a1e5caccd534aff5f11.jpg

 

Κοινός βηματισμός για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star, τη Nova και τον Όμιλο United. Η δημοσίευση της στήλης την περασμένη βδομάδα, βασισμένη σε ρεπορτάζ του Variety, για την εκπροσώπηση της σειράς του Alpha «Σασμός» από τη United Media στη διεθνή αγορά, δεν αφήνει αμφιβολίες για το εύρος του εγχειρήματος. Και μπορεί στην Ελλάδα το ΕΣΡ να μην έχει ακόμη εγκρίνει τη μεταβίβαση του 50% του Alpha στην Primos, αλλά η αγορά δείχνει τον δρόμο.

Μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τη σοβιετικού τύπου απαγόρευση, που η ίδια επέβαλε, για χάρη άλλου ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, η συμμετοχή των συνδρομητικών τηλεοπτικών δικτύων είναι ελεύθερη στη χώρα, υπό την προϋπόθεση των όρων του ανταγωνισμού. Πάντως, τα στελέχη της Nova κάνουν συχνά την εμφάνισή τους ακόμη και στις επίσημες εκδηλώσεις του Alpha, όμως το χρονικό ορόσημο είναι οι εκλογές. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θα γίνουν και οι ανακοινώσεις για το ποσοστό συμμετοχής της United Media σε Alpha και Star, υπό την αίρεση του ελέγχου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...