Jump to content

Τηλεοπτικός σταθμός Rise TV: Αύξηση κεφαλαίου το 2014, έγκριση από το ΕΣΡ το… 2023

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Τηλεοπτικός σταθμός Rise TV: Αύξηση κεφαλαίου το 2014, έγκριση από το ΕΣΡ το… 2023

rise-tv.thumb.jpg.bb16876fbd64fc5c57d022f4ce2a9dcc.jpg

Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έγινε πριν από εννιά χρόνια. Η ΑΜΚ κατά 3.000.000 ευρώ της εταιρείας Ραδιοτηλεόραση Πειραιάς, φορέα του Rise TV (πρώην MTV Hellas), αποφασίστηκε στις 9 Μαΐου 2014 και γνωστοποιήθηκε στο ΕΣΡ στις 8 Αυγούστου 2014 και κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της 10ης Ιουλίου 2014 πιστοποιήθηκε η καταβολή ποσού 2.865.969.99 ευρώ από την εταιρεία Dunsford Holdings Limited, με έδρα την Κύπρο και μοναδικό μέτοχο τον Βίκτωρα Ρέστη.

Ο επιχειρηματίας συμμετέχει επίσης στην Dubost Limited, η οποία είναι κάτοχος του 99,29% της Αθλητικό Ραδιόφωνο ΑΕ, που ελέγχει τον Music 89,2, και στην Petrie Investments Limited, η οποία συμμετέχει στην εταιρεία Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM 99,5, φορέα του BΗΜΑ FM 99,5, σε ποσοστό μικρότερο του 1%. Στο μεσοδιάστημα, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΕΣΡ, σημειώνεται πως έκλεισε η εταιρεία του ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και ο ΔΟΛ, στον οποίο και ανήκε.

Στο ΕΣΡ εστάλη νέα βεβαίωση στις 2 Ιουνίου 2019 από την Dunsford Holdings Limited, η οποία αναφέρει πως «η εταιρεία δεν δραστηριοποιείται εμπορικά, αλλά είναι μόνον μέτοχος της ελεγχόμενης εταιρείας και τα ποσά που κατά καιρούς κατέβαλε έναντι αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ραδιοτηλεοπτική Πειραιάς ΑΕ δεν προήλθαν από εισοδήματα που απέκτησε στην Ελλάδα, αλλά από εισφορές του μετόχου στην καταστατική της έδρα την Κύπρο». Το ΕΣΡ χρειάστηκε μόλις… τέσσερα χρόνια για να βεβαιώσει πως η ΑΜΚ του Rise TV του 2014 πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου. Τώρα, μένει να φανεί αν η καθυστέρηση που σημειώθηκε στη δημοσίευση της απόφασης αυτής σχετίζεται με αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του Rise TV.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Εντάξει μωρε πως κάνετε ετσι? Μόνο 9 χρόνια άργησαν. :default_post_thumbdown:

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...