Jump to content

Στην πλατφόρμα Radioplayer Greece οι ιδιωτικοί σταθμοί

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Στην πλατφόρμα Radioplayer Greece οι ιδιωτικοί σταθμοί

22/03/2023

Radioplayer-Greece-.thumb.jpeg.c879d758730861fa672bdb2030986684.jpeg

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η Ραδιοφωνική Πλατφόρμα μέσω της ιστοσελίδας https://radioplayergreece.gr/. Η σελίδα παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αττικής και έχει αναπτύξει και application, στο οποίο προτείνεται μόνο ο σταθμός Εν Λευκώ. Ο ευρωπαϊκός φορέας Radioplayer έχει ήδη κλείσει συμφωνία με την Volkswagen, σύμφωνα με την οποία θα είναι εξαρχής τοποθετημένη στα οχήματά της η εφαρμογή με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τους οποίους μπορεί κανείς να παρακολουθεί καταναλώνοντας δεδομένα.

Στην ελληνική εταιρεία συμμετέχουν 17 εταιρείες με 22 ραδιοφωνικούς σταθμούς: Η Frontstage (Μελωδία, En Lefko, Hit, Red, Kids Radio) %, ο Όμιλος ΣΚΑΪ (ΣΚΑΪ, Σπορ FM, Μέντα, Pepper, Happy FM) %, η Star Investments (Δίεση, Δρόμος, Alpha) , ο Όμιλος των Αττικών Εκδόσεων (Athens Dee Jay, Rock FM, Λάμψη)  o Όμιλος Real (Real FM, Ελληνικός FM) με 9,09%, ο Όμιλος ΑΝΤ1 (Easy, Ρυθμός)  και ο Όμιλος Πολίτη  (Sfera, Music). Η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 2.000 ευρώ.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...