Jump to content

Επεκτείνεται η συνεργασία MAD TV-Nova

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επεκτείνεται η συνεργασία MAD TV-Nova

mad-tv.thumb.jpg.85a7827428672fae961208f845c1948f.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Mad και η Nova, μέλος της United Group, μετά από 15 χρόνια επωφελούς συνεργασίας, προχώρησαν πρόσφατα σε επέκταση αυτής για επιπλέον τρία χρόνια. Στόχος και των δύο μερών παραμένει η μουσική ψυχαγωγία του κοινού μέσα από το συνδρομητικό κανάλι Nova Mad Greekζ, το οποίο μεταδίδει 24/7 αποκλειστικά ελληνικό μουσικό περιεχόμενο, «φρεσκάροντας» παράλληλα -τη νέα χρονιά- την ταυτότητά του.

Στο πλαίσιο αυτό, το κανάλι Nova Mad Greekζ, που βρίσκεται στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, ανανεώνεται με νέα εικαστική προσέγγιση, διατηρώντας τη μουσική του ταυτότητα. Αποκτά ένα φρέσκο look & feel με νέα station IDs, zone IDs και σηματοποιήσεις, αντλώντας έμπνευση από την ελληνική κουλτούρα. Παράλληλα, το μουσικό πρόγραμμα του Nova Mad Greekζ ενισχύεται με αφιερώματα σε δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες και με την ενσωμάτωση νέων ζωνών. Για 15 χρόνια, το Nova Mad Greekζ βρίσκεται αποκλειστικά στη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...