Jump to content

Νέο One… με την υπογραφή Παναγιωτάκη

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Νέο One… με την υπογραφή Παναγιωτάκη

FNul7F_XIAEf_ha.thumb.jpeg.5acf8aa60de328d7aed80b8ad0fdd748.jpeg

 

Με πλήρες πρόγραμμα θα εκπέμψει τον Ιανουάριο του 2023 το One Channel της εταιρείας Αττική Τηλεόραση Μονοπρόσωπη ΑΕ του Διονύση Παναγιωτάκη. Ο σταθμός βγήκε στον αέρα μετά την απόκτηση του ελέγχου του Channel 9, που μεταβιβάστηκε στον επιχειρηματία, ενώ παράλληλα αποκτήθηκε το σήμα «One Channel» από την Άλτερ Έγκο ΜΜΕ. Επίσης, προσωπικό της εταιρείας που ελέγχει το Mega πέρασε στο νέο One Channel, το οποίο εκπέμπει σε όλη την Αττική επίγεια, μέσω της Digea, και πανελλαδικά μέσω δορυφόρου από τη Nova και την Cosmote TV. Ο σταθμός αναμένεται να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, αν υπάρξει μεταξύ τους κυβερνητική συνεργασία στο μέλλον.

Με την αγορά των μηχανημάτων, το νέο έτος ο τηλεοπτικός σταθμός θα βελτιώσει την ποιότητα του σήματος, ενώ θα αποκτήσει και δικό του πρόγραμμα, αγορασμένο από τη διεθνή ή την ελληνική αγορά, και κυρίως από το Mega. Με τον σταθμό συνεργάζεται ο Γιάννης Πολίτης, ο οποίος ακολούθησε τον Διονύση Παναγιωτάκη από το Action 24 (το πούλησε ο επιχειρηματίας σε Δημήτρη Μπάκο, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλέξανδρο Εξάρχου), η Μάιρα Μπάρμπα και άλλοι.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Μέλος

Νέο One από το Νέο Έτος

06/12/2022

ONE-CHANNEL.thumb.jpg.d360a3dd78fa863b5c3fdda314eeca53.jpg

Τον Ιανουάριο θα είναι έτοιμο το νέο One Channel του Διονύση Παναγιωτάκη, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του Action24, πριν αυτό πουληθεί στους Μπάκο, Καϋμενάκη και Εξάρχου. Τον Δεκέμβριο ο σταθμός θα μεταδίδει κυρίως εορταστικό πρόγραμμα, ενώ στον σχεδιασμό είναι και η έκδοση εφημερίδας από το δυναμικό του One, μετά και την αναστολή έκδοση της «Action Press Σαββατοκύριακο», καθώς υπήρχαν ζητήματα χρήσης του τίτλου.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Διαχειριστής

Μέχρι στιγμής η εικόνα του είναι άθλια, ειδικά στης σειρές που παίζει από το παλιό MEGA που δεν επιτρέπετε γιατι οταν έπαιζαν στο παλιό η εικόνα ήταν αρκετά καλη για SD ποιότητα.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...