Jump to content

Απαράδεκτα Πράγματα

Αξιολογήστε το θέμα


Δημητρης

Recommended Posts

  • Super Συντονιστής

Λοιπόν μερικά πράγματα είναι εντελώς απαράδεκτα.

Πχ να είσαι πρώην συνδρομητής στην cosmote, να αλλάξεις πάροχο και να μην μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικός μαζί τους??? Το αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό σύστημα που έχουν βάλει όλοι τους προφανώς για ευκολία, εχει ένα πρόβλημα που δεν ξέρω δεν το σκεφτήκαν?

Αφού λοιπόν έφυγες πχ από cosmote, δεν σε συνδέει στην εξυπηρέτηση πελατών γατί βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου που τώρα τον έχεις αλλού και σου λέει να πληκτρολογήσεις τον σωστό αριθμό. Μέσω της σελίδας τους με τον λογαριασμό που είχες τα ίδια και εκεί, δεν ισχύουν οι κωδικοί που είχες. Απο fecabook στον messenger  η απάντηση για τηλέφωνο ειναι, ότι θέλετε μπορούμε να το λύσουμε από το chat η στείλτε μας email.

Οχι εγω δεν γουστάρω μέσω email ούτε να κάθομαι με της ώρες να γράφω και να εξηγώ στο chat.Θελω face to face που λένε. :classic_angry:

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα Δημητρη τι ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την forthnet nova ειχα δορυφορικο τηλ νετ και το διεκοψα οταν εμαθα οτι η κοσμοτε εφτιαξε γραμμες, για να διακοψω την νοβα μου εβγαλαν την ψυχη γιατι δεν δουλευε το τηλεφωνικο κεντρο οπως λες και εσυ, η μονη λυση η να παω σε καταστημα τους η μεσω τσατ, εμαιλ. Τελικα επικοινωνισα με τσατ, μαλλον ολες η εταιριες αφου φυγουμε την ιδια τακτικη εχουν.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...