Jump to content

Red

Μέλος
  • Μηνύματα

    19
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    3

Ο χρήστης Red κέρδισε τον τελευταίο πόντο στης Ιουλίου 24 2023

Ο χρήστης Red είχε το περιεχόμενο που άρεσε ποιο πολυ!

Σχετικά με το μέλος Red

Όνομα

  • Όνομα
    kostas

Περιοχή

  • Περιοχή
    ipeiros

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

  1. Ειμαι σιγουρος οτι θα το πετυχεις, απλα θελει αρκετη υπομονη αυτη η κεραια, ειχα παλια τετοια και μετανιωσα που την πουλησα. Αν και εχω εδω και πολλους μηνες που δεν ασχολουμε και πολυ με τα δορυφορικα οπως τα προηγουμενα χρονια θα την ξανα αγοραζα μονο και μονο για να μην εχω οπως τωρα 3 δορυφορικα πιατα.
  2. Σήμερα τελείωσα και εγώ δεν της έχω ζυγίζει αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 500 κιλά. Αντε τώρα να βρω ελεύθερο ελαιοτριβείο, τέτοιες μέρες τώρα γίνεται χαμός.
  3. Τελειωσες; εγω ακομα δεν ξεκινησα γιατι ειχα καποιον δηθεν που ηθελε να βοηθησει και οταν ηρθε η ωρα αρχισε να μου λεει κατι κινεζικα... Απο τα γραφομενα σου μαλλον ειναι η πρωτη φορα που μαζευεις ελιες, τωρα ειμαι σιγουρος οταν ελεγαν η παλιοι οτι "θα σου βγει το λαδι" τι εννοουσαν, χα χα το βλεπεις και στην πραξη Με το καλο να τελειωσεις και θα δεις στο τελος οτι ο κοπος σου οταν παρεις το λαδι θα ανταμιφθει
  4. Σε μενα ο τεχνικος που ειχε ερθει να βαλει το μοτερ μου ειχε πει η βιδα αλλεν που ειναι στα πλαινα θελει μερικες φορες ξεσφιξιμο σφιξιμο και μερικα χτυπηματα δεξια αριστερα το πιατο αν μου κανει τζογο, δεν ξερω τι ισχυει τελικα.
  5. Καλημερα Δημητρη τι ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την forthnet nova ειχα δορυφορικο τηλ νετ και το διεκοψα οταν εμαθα οτι η κοσμοτε εφτιαξε γραμμες, για να διακοψω την νοβα μου εβγαλαν την ψυχη γιατι δεν δουλευε το τηλεφωνικο κεντρο οπως λες και εσυ, η μονη λυση η να παω σε καταστημα τους η μεσω τσατ, εμαιλ. Τελικα επικοινωνισα με τσατ, μαλλον ολες η εταιριες αφου φυγουμε την ιδια τακτικη εχουν.
  6. Καλημερα Ρουτερ εχω αλλα για την ωρα δεν υπαρχει λογος να κανω δοκιμες ασε που ειναι και παλιο και δειχνει λιγοτερες ταχυτητες απο αυτο που δινει η κοσμοτε, ναι οντως το προφιλ το ειχαν αλλαξει αλλα απο τοτε μεχρι και τωρα που ξανα γραφω επανηλθε κανονικα η ταχυτητα χωρις μεχρι στιγμης προβληματα (με το προηγουμενο προφιλ), για την ωρα ειναι μια χαρα.
  7. Δημητρη ποιο πανω μου λες για τα στατιστικα της γραμμης, μπορεις να μου πεις και να συγκρινεις την πρωτη φωτο με την τελευταια, απο χθες το βραδυ ξανα αρχισε τα προβληματα αν και ημουν κοντα στα 10 απο το πρωι ξανα παλι κοντα στα 2.
  8. Αν και απο χθες εβλεπα τα λαμπακια αναμενα αλλα δεν ειχα προσβαση ουτε στο ρουερ, μετα απο hard reset επανηλθε
  9. Κατι τετοια ποσα υποψιαστηκα και δεν εκανα αιτηση για επιστροφη, ουτε αλλαγη ψυγειου δεν εκανα γιατι εχω απαγγελματικο ρευμα.
  10. Επανερχομαι ως προς την ενημερωση, δεν εχει γινει ακομα η αποκατασταση της ζημιας η γραμμη ειναι νεκρη, βεβαια οχι μονο εγω αλλα και αρκετοι γειτονες που συνδεονται απο το συγκεκριμενο καφαο, ειδα πριν ενα οχημα εργολαβου με καρουλι απο καλωδια μαλλον μισες δουλιες εκανε και το αφησε για την επομενη μερα.
  11. Ναι απο την κολονα κατευθειαν μεσα στο σπιτι παει, κοιτα αυτη την στιγμη που σου γραφω δεν εχω ιντερνετ τηλ γιατι το εχει κοψει ο οτε σε ελεγχο που εκανα βλεπω οτι γινονται καποιες εργασιες για αποκατασταση βλαβης γενικη οπως λεει στο cosmote app, θα περιμενω μεχρι να ξανα ερθει η γραμμη και θα σου ανεβασω φωτο μονο αν δω οτι το προβλημα υπαρχει ακομα η το αποκαταστησαν.
  12. Να ρωτησω κατι περα απο το προβλημα που εχω η ταση που ειπες οτι ειναι μικρη παιζει καποιο ρολο ως προς την ταχυτητα του ιντερνετ; ρωταω να ξερω τι να πω τοσο στην ΕΕΤΤ τοσο και στην ιδια την κοσμοτε πριν στειλω μηνυμα στην ΕΕΤΤ.
  13. Αυτο δεν γινεται γιατι το κουτι του οτε ειναι πανω στην κολονα και απο οσα γνωριζω απαγορευεται να το ανοιξει καποιος που δεν ειναι τεχνικος, και περα απο αυτο η κολονα ειναι σε ξενο χωραφι που δεν εχω προσβαση αν και μικρη η αποσταση μεταξυ κολονας και σπιτιου δηλ λιγοτερο απο 50μ. Αλλα και παλι και να μπορουσα θα ειχα αλλα θεματα μετα. εχω καλους γειτονες που θα με εστελναν αυτοφωρο αν με εβλεπαν (καταλαβαινεις τι θελω να πω).
  14. Δεν γνωριζω τι τυπου καλωδιο ειναι αλλα ειναι απο αυτα που βαζει ο οτε σε εξωτερικες εγκαταστασης δηλ απο μεσα εχει 4 καλωδια κοκκινο, μαυρο, κιτρινο, ασπρο, και απο πανω ενα πλεγμα συρμα υποψιαζομαι οτι παιζει των ρολο για την στερεωση στην κολωνα του οτε μεχρι το σπιτι. Στο σπιτι συνδεεται με μια πριζα του οτε αλλα το μεσημερι την καταργησα και εβαλα μια απλη απο αυτες που δεν εχουν μεσα πλακετες πυκνωτες κτλ και ειδα οτι με την απλη πριζα αυξηθηκε η ταχυτητα κατα περιπου 500, το ρουτερ ειναι αυτο που δινει τελευταια το ΖΤΕ Η1600. Τωρα που σου γραφω το εχω κουμπωση με την απλη πριζα κατευθειαν στο ρουτερ χωρις spliter κτλ. Και πριν με την πριζα οτε ετσι ηταν συνδεμενο κατευθειαν στο ρουτερ χωρις spliter κτλ αλλα με χαμηλοτερη ταχυτητα απο την απλη πριζα.
  15. Δεν μπορω να διορθωσω το προηγουμενο μηνυμα, οποτε θα συμπληρωσω εδω πριν λιγο που το ξανα δοκιμασα για την ταση το πολυμετρο μετραει μεταξυ 18-20 βολτ στο προηγουμενο που γραφω μαλλον δεν εκανε σωστα επαφη καθως το κρατουσα στον αερα. Και παλι η ταση δεν θα επρεπε να ειναι μεταξυ 40-50;
×
×
  • Δημιουργία νέου...