Jump to content

Eurobasket 2022: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού! Γερμανία – Ισπανία, Πολωνία – Γαλλία στους «4»

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Eurobasket 2022: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού! Γερμανία – Ισπανία, Πολωνία – Γαλλία στους «4»

Βαγγέλης Πάτας

 

germany.thumb.jpg.446fbdcfc420fcdd35e83609553f7fdc.jpg

Eurobasket 2022: Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού θα μάθουμε το βράδυ της Παρασκευής (16/9), μετά τη διεξαγωγή των Γερμανία – Ισπανία και Πολωνία – Γαλλία, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με τα τρία μεγάλα φαβορί (βλ. Σλοβενία, Ελλάδα, Σερβία) να είναι εκτός μεταλλίων, ολοκληρώνεται το Eurobasket 2022.

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς θα παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τις «μάχες» για τους «4» της διοργάνωσης. Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο είναι τα Γερμανία – Ισπανία και Πολωνία – Γαλλία.

Στον ημιτελικό που τραβάει τα περισσότερα βλέμματα, οι οικοδεσπότες Γερμανοί αντιμετωπίζουν την ανανεωμένη και νεανική Ισπανία, η οποία λύγισε τη μαχητική Φινλανδία του Λάουρι Μάρκανεν. Οι «φούριας ρόχας» έχουν αποδείξει στη διοργάνωση ότι εξακολουθούν να έχουν το «μέταλλο» των πρωταθλητών. Όσο για τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ έδωσαν μια μοναδική παράσταση κόντρα στην Εθνική.

Στο άλλο ζευγάρι των «4», η απίστευτη Πολωνία θα αντιμετωπίζει τη Γαλλία, η οποία έχει εκμεταλλευτεί τις «αυτοκτονίες» της Τουρκίας και της Ιταλίας για να φτάσει ως εδώ. Όσο για τους εκπληκτικούς Πολωνούς, με τον Ματέους Πόνιτκα να γίνεται ο τέταρτος παίκτης που σημειώνει τριπλ νταμπλ σε Eurobasket, σόκαρε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σλοβενία.

Η ώρα και το κανάλι των ημιτελικών

Ο αγώνας Πολωνία – Γαλλία είναι ο πρώτος χρονικά, καθώς θα ξεκινήσει στις 18:15, ενώ το μεγάλο ματς Γερμανία – Ισπανία είναι προγραμματισμένο για τις 21:30. Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει τηλεοπτικά τους ημιτελικούς.

Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις του Eurobasket 2022

www.newsbomb.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...