Jump to content

Με οκτώ reality games στη μάχη τηλεθέασης

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Με οκτώ reality games στη μάχη τηλεθέασης

Im-a-celebrity-get-me-out-of-here.thumb.jpeg.e754d435f480bf4c0b536ba47ff9baf3.jpeg

Συνολικά οκτώ παραγωγές reality μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σεζόν 2022 – 2023. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μεταδώσει δύο νέα προγράμματα. Πρόκειται για το «I am a Celebrity – Get me Out of Here», που είναι φορμάτ αγγλικής παραγωγής και θα γυριστεί από τη Silverline Media Productions, με τους διάσημους να κλείνονται σε ένα μεσαιωνικό κάστρο στην Πολωνία και για το reality επιχειρηματικότητας «Dragon’s Den», ένα σχέδιο του Σάκη Τανιμανίδη σε συμπαραγωγή με τον ΑΝΤ1. Επίσης, το πράσινο φως φέρεται να έλαβε και το οικογενειακό reality show «Family Game Fight».

Στο Star παραδοσιακά προβάλλονται τα περισσότερα προγράμματα reality. Έτσι και φέτος συνεχίζονται το «GNTM» και το ανανεωμένο «Master Chef», ενώ θα προβληθεί και ένα νέο reality επιβίωσης, στα πρότυπα του «Survivor», με τίτλο «Asia Express», σε παραγωγή της Silverline Media Productions, του Νίκου Κάλη.

718119027_-.thumb.jpg.a8bd8c98761c230ef1d74365035b10a4.jpg

Στον ΣΚΑΪ έρχεται το «Love Island», το οποίο θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε παραγωγή της Silverline Media Productions, ενώ με τον νέο χρόνο αναμένεται η νέα εκδοχή του «Survivor» από την ομάδα παραγωγής του Ατζούν Ιλιντζαλί.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...