Jump to content

Στον όμιλο ANT1 καταλήγει η Village Roadshow

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Στον όμιλο ANT1 καταλήγει η Village Roadshow

16969454615170279237.thumb.jpg.ca675652161f815112247b65fc7e7ddc.jpg

Στον όμιλο ANT1 καταλήγει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Village Roadshow, η οποία διαχειρίζεται τις γνωστές κινηματογραφικές αίθουσες Village Cinemas στην Ελλάδα, συμφερόντων μέχρι πρότινος της ΔΕΜΚΟ Α.Ε. του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά.

Αρχικό ενδιαφέρον για την απόκτηση της Village και των κινηματογραφικών αιθουσών που αυτή διαχειρίζεται είχαν επιδείξει η Deca Investments, ένα fund αυστριακών συμφερόντων, το SMERemediumCap, fund με επικεφαλής τον Νίκο Καραμούζη, καθώς και ο όμιλος ANT1.

Ο όμιλος ΑΝΤ1 σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι αυτός που έχει καταθέσει επί του παρόντος την καλύτερη οικονομική προσφορά, ενώ σημειώνεται ότι στην τελική ευθεία της διεκδίκησης της εταιρείας, είχαν προχωρήσει το fund του Νίκου Καραμούζη και ο ΑΝΤ1.

Σύντομα επίκειται η οριστικοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας του ANT1 με την Eurobank, η οποία διαχειριζόταν τα δάνεια της Village και έναντι της οποίας διατηρούσε οφειλές η εν λόγω επιχείρηση. Σημειώνεται ότι την διαδικασία για την πώληση της εταιρείας στους ενδιαφερόμενους είχε αναλάβει να τρέξει η Grant Thornton.

Πηγή:www.capital.gr/

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...