Jump to content

GkWare Professional CAM BISS

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

GkWare Professional CAM BISS

Tαυτόχρονη αποκρυπτογράφηση έως 16 υπηρεσιών

9888852235794617330.thumb.jpg.4060b3158cfb9f74d287d952fbd43663.jpg

Η κρυπτογράφηση BISS στα δορυφορικά κανάλια είναι μια ευέλικτη μορφή κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται κυρίως για ζεύξεις και από παρόχους περιεχομένου οι οποίοι δεν πουλάνε το περιεχόμενο που εκπέμπουν.

Το τελευταία διάστημα στην Ελλάδα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού που ζει σε ακριτικές περιοχές με περιορισμένη επίγεια λήψη, έχει εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο από τους δορυφόρους Hellas Sat 39E και Eutelsat 3E, οι οποίοι εκπέμπουν ελληνικό περιεχόμενο της Δημόσιας τηλεόρασης και των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών.

Ο κύριος όμως λόγος εκπομπής από αυτούς τους δορυφόρους είναι η τροφοδοσία των επίγειων ψηφιακών αναμεταδοτών και σε αυτή την περίπτωση δεν αρκεί η απλή αποκρυπτογράφηση ενός καναλιού από το stream όπως κάνουν οι οικιακοί δέκτες, αλλά είναι απαραίτητη η ταυτόχρονη αποκρυπτογράφηση όλων των καναλιών του stream.

Τη λύση έρχεται να δώσει το νέο Professional CAM BISS της γνωστής GkWare, το οποίο αποκρυπτογραφεί ταυτόχρονα όλα τα κανάλια του κάθε stream, παρέχοντάς τα στην έξοδο ενός transmodulator DVB-S/S2 σε DVB-T, σε προγράμματα ελεύθερης μορφής.

Το νέο CAM είναι απόλυτα συμβατό με τις μονάδες MTI-900 & HTL-STC της IKUSI, αλλά και με όλα τα transmodulators της αγοράς που διαθέτουν Common Interface, λύνοντας τα χέρια στον τεχνικό κόσμο, όχι μόνο για τις περιπτώσεις των ψηφιακών αναμεταδόσεων, αλλά και για όσα απομακρυσμένα ξενοδοχεία χρησιμοποιούν τους συγκεκριμένους δορυφόρους για την λήψη των ελληνικών προγραμμάτων.

Δεν αρκείται μάλιστα στην παροχή των δορυφορικών προγραμμάτων σε μορφή ελεύθερου επίγειου ψηφιακού προγράμματος DVB-T, αλλά παρέχει τη δυνατότητα διαμοιρασμού του σήματος και σε μορφή ελεύθερου IPTV με την χρήση των κατάλληλων IPTV Streamers με CI, όπως το HTI-424 της IKUSI.

Φυσικά, η χρήση του νέου Professional CAM BISS της GkWare δεν περιορίζεται μόνο στην αποκρυπτογράφηση του περιεχομένου των ελληνικών προγραμμάτων, αλλά είναι κατάλληλη και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη αποκρυπτογράφησης προγραμμάτων BISS από οποιοδήποτε δορυφόρο.

Παρά το γεγονός ότι ο κατασκευαστής του συγκεκριμένου CAM είναι η διάσημη GkWare, η τιμή που διατίθεται το προϊόν στην ελληνική αγορά είναι εξαιρετικά προσιτή.

ID COMS, τηλ.: 210-9852935.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...